Clicky

Peter Oskam

Capelse kinderburgemeester Naomi Vermeulen beëdigd

Foto

Tijdens de raadsvergadering van maandag 30 september heeft burgemeester Peter Oskam het Capelse kindercollege beëdigd.

Bloemen voor 50e bezoeker vernieuwde publieksplein gemeentehuis Capelle

Foto

Op het vernieuwde publieksplein van het verbouwde Capelse gemeentehuis ontving burgemeester Peter Oskam vandaag Manique Holst. 

Koninklijke Onderscheiding voor aftredend voorzitter tafeltennisvereniging PITT’75 Jack Feleus

Foto

Burgemeester Peter Oskam heeft maandagavond 13 mei 2019 aftredend voorzitter Jack Feleus van PITT'75 benoemd als lid in de Orde van Oranje Nassau.

Oudste inwoonster Capelle viert 107e verjaardag

Foto

Met taart en een bos bloemen feliciteerde burgemeester Peter Oskam vanochtend mevrouw Lingmont – Klap met haar 107e verjaardag.

Vijf gedecoreerden in Capelle aan den IJssel tijdens lintjesregen

Foto

Tijdens de traditionele lintjesregen vrijdag 26 april in Capelle aan den IJssel zijn vijf Capellenaren tot Lid in de Orde van Oranje Nassau benoemd.

Koninklijke onderscheidingen voor Capelse EHBO'ers

Foto

Tijdens de 86e 'verjaardag' van de EHBO vereniging, afdeling Capelle heeft burgmeester Peter Oskam dinsdag 23 april twee Koninklijke onderscheidingen opgespeld.

Koninklijke onderscheiding voor aftredend Capels D66-raadslid Josien van Cappelle

Foto

Burgemeester Peter Oskam heeft maandagavond aftredend D66 raadslid Josien van Cappelle een koninklijke Onderscheiding opgespeld. 

Wijkbrandweerman aan de slag in Capelle

Foto

Sinds begin deze maand heeft Capelle aan den IJssel een eigen wijkbrandweerman: Dick de Jong(foto onderaan). Hij werkt vanuit de brandweerkazerne aan de Slotlaan en gaat met name met kwetsbare Capellenaren en organisaties in gesprek over brandveiligheid.

Capelse burgemeester Peter Oskam nieuwe columnist bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas

Foto

Met ingang van woensdag 13 februari verzorgt burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel een maandelijkse column in het programma Hitland Magazine bij Omroep Zuidplas en Radio Capelle.

Burgemeester Oskam deelt vuurwerkbrillen uit

Foto

Burgemeester Peter Oskam deelde vandaag speciale vuurwerkbrillen uit aan kinderen van groep 6 en 7 van de Sjalomschool in Capelle. 

Pagina's