Clicky

PKN Moordrecht. Dorpskerk Moordrecht

Kerstmarkt rond de Dorpskerk in Moordrecht

Locatie: 
In en rond de Dorpskerk te Moordrecht
Datum: 
ma, 19/12/2016 - 16:00

De kerstmarkt is vanaf 16.00 uur rond de Dorpskerk, het ontsteken van de kerstboom is buiten 17.00 uur. De kerk open vanaf 18.00 uur.

Wees welkom in de Dorpskerk van Moordrecht op 9 december vanaf 18.00 voor ontmoeting aan een sfeervolle kersttafel.

Een drankje tijdens de kerstmarkt of een moment van stilte en herinnering de kerk is open voor u/jou.

 

Expositie: “DEEL JE LEVEN”

Locatie: 
In de Dorpskerk te Moordrecht
Datum: 
do, 27/04/2017 - 10:00

De Moordrechtse kunstenaars hebben opnieuw een verzoek ontvangen van de commissie Vorming & Toerusting van de PKN gemeente De Stroom om weer kunst voor de expositie van Koningsdag 2017 te maken. De schilders, beeldhouwers en keramisten zijn inmiddels bijeengeweest en willen opnieuw en met veel plezier en belangeloos aan deze expositie meewerken.

"Dat is ons uitgangspunt en doelstelling: Voor 2017 wordt het de uitdaging om de balans te vinden tussen een zo breed mogelijke participatie van kunstenaars en het waarborgen van een cultureel aantrekkelijke expositie

Het thema leent zich ervoor om het breed in te vullen. Met onze kunstuitingen delen we al vele jaren de verbeeldingen van diverse thema's maar dit jaar willen we u eens laten delen in wie wij als kunstenaar zijn, wat en waarom wij kunst en in welke kunstvorm maken".

Omroep Zuidplas filmde de opening van de vorige expositie die werd geopend door Marijke Edel (Back to Basic (video)) en sprak met Agaath de Kwaadsteniet: Back to Basic (audio).

Dorcas voedselactie Moordrecht

Foto

In de week van 30 oktober t/m 6 november zal de jaarlijkse voedselactie van Dorcas voor de allerarmsten van Oost-Europa worden gehouden.