Clicky

Politie Waddinxveen - Zuidplas

Jonge verdachten beroving Nieuwerkerk aan den IJssel aangehouden

Foto

“Een laffe beroving” noemt de politie Waddinxveen-Zuidplas het incident waarbij een jonge inwoner uit Nieuwerkerk aan den IJssel werd beroofd.

Inwoners Zuidplas kunnen politie op bestelling huren

Foto

De politie Waddinxveen-Zuidplas biedt inwoners dit jaar opnieuw de kans om een dag lang te bepalen waar, op welke tijd en waaraan wij men aandacht die dag aan moet besteden.

Politie houdt 2 jongens aan op verdenking beroving nabij Sportpark Dorrestein

Foto

De politie Waddinxveen/Zuidplas laat weten dat de recherche deze maand 2 jongens van 12 en 14 jaar uit Capelle aan den IJssel te hebben aangehouden op verdenking van het beroven van een 14 jarige jongen uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

112 ook in de Zuidplas weer bereikbaar na urenlange storing

Foto

De grote storing die maandagmiddag 24 juni en een deel van de avond het KPN netwerk plat legde is voorbij.

In iedere dorpskern van Zuidplas 'Politie spreekuur'

Foto

Bij supermarkten in Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle houden politiemedewerkers van het Team Waddinxveen-Zuidplas met ingang van maandag 3 juni wekelijks enkele uren een spreekuur. Hiermee wordt het team zichtbaarder in de wijk.

Man uit Capelle aangehouden als verdachte misbruikzaak Hitlandbos

Foto

De politie hield maandagochtend 25 februari in Capelle aan den IJssel een 29-jarige man aan als verdachte in een zedenzaak uit Nieuwerkerk aan den IJssel, gepleegd in februari 2018.

ChristenUnie/SGP Zuidplas steekt politie en brandweer hart onder de riem

Foto

Om politiemensen die bij de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, deelden raadsleden van de ChristenUnie/SGP-fractie op 31 december oliebollen uit aan agenten van politiebureau Waddinxveen-Zuidplas. 

Kruidvat Moordrecht doelwit overval

Foto

Vrijdagavond 14 december hebben twee onbekenden een filiaal van de Kruidvat in Moordrecht overvallen.

Politie treft 699 XTC pillen aan in woning Nieuwerkerk

Foto

De politie Waddinxveen-Zuidplas trof woensdag 14 november in een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel 699 XTC pillen aan, meldt de politie.

Omroep Zuidplas aanwezig bij 'Boef in de Wijk' in Nieuwerkerk (fotoreportage)

Foto

Er was grote belangstelling en deelname aan Boef in de Wijk, gespeeld in Nieuwerkerk aan den IJssel. Omroep Zuidplas nam een kijkje.

Pagina's