Clicky

PvdA/GroenLinks

Ook PvdA/GL maakt zich zorgen om leerlingenvervoer

Foto

Na de SP heeft ook PVDA/GroenLinks zijn zorgen geuit om het leerlingenvervoer na het faillissement van Taxi Wegman uit Ameide.

Zorgen PvdA/GL over Noordelijke Dwarsweg

Foto

Aan de Noordelijke Dwarsweg (naast woonhuis nummer 88) is het terrein van het voormalig tuincentrum. 

PvdA/GL stelt vragen over huisvesting Cultureel Centrum Moordrecht

Foto

Het Cultureel Centrum Moordrecht is tijdelijk gehuisvest in het voormalig schoolgebouw Sjaloom aan de Vierde Tochtweg te Moordrecht. 

Nieuwerkerker Remco López Antezana in bestuur DWARS, GroenLinkse Jongeren

Foto

DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks, heeft Remco López Antezana (23) uit Nieuwerkerk aan den IJssel zondag verkozen tot Internationaal Secretaris in het landelijk bestuur van de organisatie.

Tinet de Jonge (CDA) en Johan Helmer (PvdA/GL) blikken terug op verkiezingen

Foto

'Zuidplas in het Weekend' blikte met CDA Zuidplas lijsttrekker Tinet de Jonge en Pvda/GL lijsttrekker Johan Helmer terug op de voor hun partijen positief verlopen gemeenteraadsverkiezingen.

Marieke Schuurman(PvdA/GL) kiest voor fractie-ondersteuning

Foto

Bij de verkiezingen op 21 maart haalde de PvdA/GroenLinks drie zetels. Marieke Schuurman (plaats 4 op de lijst) werd verkozen met voorkeurstemmen. Zij kondigt aan te kiezen voor een betrokken rol op de achtergrond.

NEZ - PvdA/GroenLinks en SP: 'Geen vijfde dorp maar open en groene polder!'

Foto

Er is door de gemeente Zuidplas een bid bij de provincie neergelegd over het vijfde dorp. De drie partijen, NEZ, PvdA/GroenLinks en SP, die tegen het bid waren en blijven, willen de strijd tegen het volbouwen en het vijfde dorp niet opgeven.

Omroep Zuidplas in de politiek op TV

Foto

Deze week komen alle acht lijstttekkers voorbij in gesprek met politiek verslaggever Philip van Es(foto) op Omroep Zuidplas TV.

Zuidplas met verkiezingsposter in top 5

Foto

Na het campagnefilmpje van ChristenUnie/SGP, dat bij Jinek bij de besten kwam, is Zuidplas ook bij de verkiezingsposters al zeker van een plek bij de top 5. 

PvdA/GroenLinks plaatst fietsenrek terug bij de Smidse

Foto

De actie tegen de verplaatste fietsenrekken afgelopen zaterdag bij de Smidse in Moordrecht heeft veel bijval gekregen van winkelende inwoners. Bij de actie plaatste PvdA/GroenLinks, samen met de Fietsersbond, een fietsenrek symbolisch terug op de oude plek voor de Albert Heijn.

Pagina's