Clicky

Raadhuisplein

Midwinterfeest 2018 (video)

Foto

Een gezellig midwinterfeest op het Raadhuisplein.

Midwinterfeest op Raadhuisplein

Foto
Op zaterdag 22 december 2018 zal er weer een groots Midwinterfeest worden georganiseerd op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Schaatsbaan één van de publiekstrekkers Midwinterfeest 2018

Foto

Op zaterdag 22 december 2018 zal er weer een groots Midwinterfeest worden georganiseerd op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Omroep Zuidplas aanwezig bij openstelling bouwplaats Raadhuisplein (fotoreportage)

Foto

De bouwers moesten nogal wat extra werk verzet hebben om de bouwplaats zo schoon op te leveren voor de rondleiding. Omroep Zuidplas nam een kijkje.

Omroep Zuidplas aanwezig bij Jeu de Boules toernooi Raadhuisplein (video)

Foto

Afgelopen zaterdag vondt de 27e editie van het Jeu de Boules toernooi plaats op het Nieuwerkerkse Raadhuisplein.

Jeu de Boulen op het Raadhuisplein

Foto

Op 7 juli a.s. strijkt JBC Nieuwerkerk weer neer op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dan wordt voor de 27e keer het Raadhuispleintoernooi gespeeld. En ook u kunt nog meedoen.

Eerste nieuwe herinneringen gemaakt op het Raadhuisplein 1

Foto

Woensdag 30 mei vond de ceremonie ‘vieren van de feestelijke paal’ plaats op de bouwplaats van het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan de IJssel. Omroep Zuidplas was hierbij aanwezig.

Een zomerse kermis komende week op het Nieuwerkerkse Raadhuisplein

Foto

De jaarlijkse kermis zal komend weekend weer neerstrijken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf zaterdag 26 mei kan jong en oud weer volop genieten van een echte kermissfeer op het Raadhuisplein.

Toost Foodtruck Festival weer druk bezocht

Foto

Als het aan de bezoekers van de tweede editie van het Toost Foodtruck Festival ligt komt er zeker volgend jaar een derde editie in Nieuwerkerk aan den IJssel, de reacties waren wederom zeer lovend.

Pagina's