Clicky

Raadhuisplein

Omroep Zuidplas aanwezig bij Jeu de Boules toernooi Raadhuisplein (video)

Foto

Afgelopen zaterdag vondt de 27e editie van het Jeu de Boules toernooi plaats op het Nieuwerkerkse Raadhuisplein.

Jeu de Boulen op het Raadhuisplein

Foto

Op 7 juli a.s. strijkt JBC Nieuwerkerk weer neer op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dan wordt voor de 27e keer het Raadhuispleintoernooi gespeeld. En ook u kunt nog meedoen.

Eerste nieuwe herinneringen gemaakt op het Raadhuisplein 1

Foto

Woensdag 30 mei vond de ceremonie ‘vieren van de feestelijke paal’ plaats op de bouwplaats van het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan de IJssel. Omroep Zuidplas was hierbij aanwezig.

Een zomerse kermis komende week op het Nieuwerkerkse Raadhuisplein

Foto

De jaarlijkse kermis zal komend weekend weer neerstrijken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf zaterdag 26 mei kan jong en oud weer volop genieten van een echte kermissfeer op het Raadhuisplein.

Toost Foodtruck Festival weer druk bezocht

Foto

Als het aan de bezoekers van de tweede editie van het Toost Foodtruck Festival ligt komt er zeker volgend jaar een derde editie in Nieuwerkerk aan den IJssel, de reacties waren wederom zeer lovend.

Politie komt met het Mobile Media Lab naar Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Op donderdag 22 maart staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Nieuwe locatie Klant Contact Centrum gemeente Zuidplas

Foto

Vanaf 18 december heeft het Klant Contact Centrum van de gemeente Zuidplas een andere locatie.

Groots Midwinterfeest

Locatie: 
Raadhuisplein Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
vr, 22/12/2017 - 17:00 tot 21:30

Op vrijdag 22 december 2017 zal er een groots Midwinterfeest worden georganiseerd op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Tussen 17:00 uur en 21:30 uur wordt het plein omgetoverd tot een waar kerstplein met tal van activiteiten voor jong en oud, voor alle inwoners van de gemeente Zuidplas.

Het Midwinterfeest wordt om 17:00 uur ingeluid door de kerstman en DJ Sander. Kinderen kunnen vanaf 18:00 uur in de tent onder begeleiding van Blokkies Club kerstballen maken die vervolgens ( met een hoogwerker) in de grote kerstboom voor het gemeentehuis worden opgehangen.

Om 17:15 uur start ook Sport en Spel met diverse activiteiten voor kinderen.
Vanaf 18:30 uur brengen de dames van S1 Voice prachtige kerstliederen te gehore wat uiteraard  zorgt voor de ultieme kerstsfeer op het plein.
Om 19:30 uur verzorgd eXplosion Dance een spetterend optreden  rondom de kerstboom.

De avond wordt op een spectaculaire manier afgesloten met een grootse Kerst Lasershow door RDV-Laserevents. Onder het genot van koek en zopie, warme chocolademelk of een glaasje glühwein met een oliebol kunnen dus alle inwoners uit de Zuidplas genieten van een prachtige kerstavond.

Pagina's