Clicky

RECO ZVH

RECO ZVH verstevigt hun positie in eredivisie

Foto

Woensdag 4 december speelden de heren van RECO ZVH de eerste van twee thuiswedstrijden in Swanla.

Heren RECO ZVH stijgen naar vijfde plaats eredivisie, dames Jumbo ZVH pakken vier punten bij Thor

Foto

Gistereb speelden de heren van RECO ZVH in Koog aan den Zaan tegen de hekkensluiter van de eredivisie Zaanstad. De dames van Jumbo ZVH speelden zaterdag in Bergambacht tegen het tweede team van Bende Services Thor.

RECO ZVH naar kwartfinale Nationale Beker

Foto

Zondag 24 november speelden de heren van RECO ZVH in Apeldoorn in de 1/8 finale om de Nationale Beker tegen Topdivisionist SV Dynamo 2. 

Heren RECO ZVH kunnen Draisma Dynamo niet verrassen

Foto

Zondag 17 november werd de vanwege het vocht in de sportzaal gestaakte wedstrijd tegen bekerwinnaar Draisma Dynamo uit Apeldoorn bij de stand 15-25 en 5-9 in het voordeel van Dynamo uitgespeeld.

Heren RECO ZVH kan strijd om de vijfde set niet winnen, dames Jumbo ZVH pakken de volle winst

Foto

Gisteren speelden de heren van RECO ZVH in eigen huis tegen Taurus uit Houten, de dames van Jumbo ZVH wisten zaterdag in eigen huis de volle 4-0 winst te behalen op het uit Leidschendam afkomstige Volevo.

Heren RECO ZVH wint zwaar bevochten strijd tegen VoCASA

Foto

Gisteren gingen de heren van RECO ZVH met de bus naar Nijmegen toe om het op te nemen tegen VoCASA, het team dat met een gelijk aantal punten en een wedstrijd meer achter RECO ZVH staat.

Ingecalculeerd verlies voor heren RECO ZVH in Groningen

Foto

Zaterdag 26 oktober speelden de heren van RECO ZVH in Groningen tegen het team van SAMEN Lycurgus, de nummer één van de eredivisie en de belangrijkste titelkandidaat.