Clicky

Reigerhof

Kerstpakkettenactie in De Reigerhof

Foto

Als u (ook) dit jaar uw kerstpakket wilt afstaan aan een gezin
dat het heel goed kan gebruiken, dan kunt u het vanaf donderdag 13 december inleveren.

ING kantoor Reigerhof verdwijnt

Foto

Nadat eerder het filiaal van de ABN/Amrobank in de Reigerhof werd gesloten is het nu de ING bank die een bankkantoor in onze dorpskern sluit.

Politie pakt winkeldief supermarkt Reigerhof

Foto

De politie Waddinxveen-Zuidplas maakt op social media melding van een winkeldiefstal in winkelcentrum Reigerhof te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Slimme wisseltruc dupeert winkelier Reigerhof

Foto

Voor de tweede keer in kort tijd heeft een onbekende vrouw in winkelcentrum Reigerhof geprobeerd een ondernemer geld afhandig te maken door een slimme wisseltruc. Dit meldt de buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel.

Stem zaterdagochtend af op Omroep Zuidplas!

Foto

Zaterdagochtend van 09:00 tot 11:00 zendt Omroep Zuidplas live uit vanaf winkelcentrum Reigerhof te Nieuwerkerk aan den IJssel voor hét verkiezingsdebat.

SGP-jongeren Zuidplas voeren eenzaamheidsactie

Foto

A.s. zaterdag 17 februari organiseert SGP-jongeren onder het motto “Breng ouderen een bezoekje, eet samen een koekje” een eenzaamheidsactie. 

Unicef in de Reigerhof

Locatie: 
Winkelcentrum Reigerhof, Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
za, 09/12/2017 - 10:00 tot 17:00

Unicef is de bekende VN organisatie die zorg besteedt aan de kwetsbare positie van kinderen op het gebied van gezondheid, onderwijs en veiligheid.

Zo worden nu o.a. de Moslim kinderen,  die gevlucht zijn uit Mirramar en onder erbarmelijke omstandigheden in vluchtelingenkampen in Bangladesh noodgedwongen verblijven, geholpen met voedsel, vaccinaties en pogingen om kinderen weer naar noodschooltjes te kunnen laten gaan.

Na succesvolle vrijdagen en zaterdagen  in de decembermaand in het recente verleden, is de Unicefkraam weer present en als vanouds weer het vertrouwde adres voor kerstkaarten, kalenders en diverse Sinterklaas en kerstcadeautjes.

Wij hopen u te ontmoeten op 9 december in de Reigerhof bij Unicef!!

Omroep Zuidplas aanwezig bij de 'Duurzaamheidsmarkt' in de Reigerhof(video en foto's)

Foto

Lieke Vermeer van het Duurzaamheidsplatvorm en Suzanne Brandts van de gemeente Zuidplas waren de drijvende krachten (organisatie en stimulatie) achter een lokaal initiatief om mensen vertrouwd te maken met allerlei verantwoordde producten. 

Winkelpersoneel Kruidvat Reigerhof zet achtervolging in

Foto

Winkelend publiek in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel keek vrijdagmiddag 6 oktober wel even op toen zij 2 medewerkers van het Kruidvat door het winkelcentrum zagen rennen.

Feestelijke opening van de Nieuwste Blokker in Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Vanochtend werd de Nieuwste Blokker aan de Reigerhof 126 in Nieuwerkerk aan den IJssel feestelijk geopend.

Pagina's