Clicky

Reigerhof

Unicef in de Reigerhof

Locatie: 
Winkelcentrum Reigerhof, Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
za, 09/12/2017 - 10:00 tot 17:00

Unicef is de bekende VN organisatie die zorg besteedt aan de kwetsbare positie van kinderen op het gebied van gezondheid, onderwijs en veiligheid.

Zo worden nu o.a. de Moslim kinderen,  die gevlucht zijn uit Mirramar en onder erbarmelijke omstandigheden in vluchtelingenkampen in Bangladesh noodgedwongen verblijven, geholpen met voedsel, vaccinaties en pogingen om kinderen weer naar noodschooltjes te kunnen laten gaan.

Na succesvolle vrijdagen en zaterdagen  in de decembermaand in het recente verleden, is de Unicefkraam weer present en als vanouds weer het vertrouwde adres voor kerstkaarten, kalenders en diverse Sinterklaas en kerstcadeautjes.

Wij hopen u te ontmoeten op 9 december in de Reigerhof bij Unicef!!

Omroep Zuidplas aanwezig bij de 'Duurzaamheidsmarkt' in de Reigerhof(video en foto's)

Foto

Lieke Vermeer van het Duurzaamheidsplatvorm en Suzanne Brandts van de gemeente Zuidplas waren de drijvende krachten (organisatie en stimulatie) achter een lokaal initiatief om mensen vertrouwd te maken met allerlei verantwoordde producten. 

Winkelpersoneel Kruidvat Reigerhof zet achtervolging in

Foto

Winkelend publiek in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel keek vrijdagmiddag 6 oktober wel even op toen zij 2 medewerkers van het Kruidvat door het winkelcentrum zagen rennen.

Feestelijke opening van de Nieuwste Blokker in Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Vanochtend werd de Nieuwste Blokker aan de Reigerhof 126 in Nieuwerkerk aan den IJssel feestelijk geopend.

Verbouwing Marskramer naar Blokker in Reigerhof in volle gang

Foto

Het Marskramer filiaal in de Nieuwerkerkse Reigerhof wordt verbouwd tot een filiaal van Blokker.

Wethouder Hordijk opent officieel een nieuwe pizzeria in de Reigerhof

Foto

Wethouder Hordijk feliciteerde op zaterdag 12 augustus 2017 de eigenaren van een nieuwe pizzeria in het winkelcentrum de Reigershof en sprak zich uit dat de gemeente blij is met dit soort ontwikkelingen.

Parkeerterrein Raadhuisplein moet in de toekomst ook open op zondagen

Foto

Het parkeerterein aan het Raadhuisplein moet voortaan ook gewoon open op Zondagen. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten.

Gemeentelijke handhavers pakken agressieve man in Reigerhof

Foto

Een man is donderdag 20 april in winkelcentrum de Reigerhof aangehouden na een poging tot mishandeling. De man werd aangehouden door gemeentelijke handhavers die in de buurt waren.

ABN sluit Nieuwerkerks kantoor in Reigerhof

Foto

De ABN Amro bank sluit het kantoor in winkelcentrum de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het kantoor gaat op 8 juli dit jaar definitief dicht. De sluiting van het Nieuwerkerkse kantoor is dit weekend aan de klanten in de regio bekend gemaakt.

Baby ter controle naar ziekenhuis na onwelwording in Reigerhof

Foto

Een baby is woensdagmiddag 4 mei naar het IJsselland ziekenhuis in Capelle gebracht na een onwelwording in de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel. Omdat er mogelijk sprake was van een reanimatie werd ook de traumahelikopter naar het winkelcentrum gestuurd.

Pagina's