Clicky

Ron Luijten

VV Nieuwerkerk periodekampioen (AUDIO)

Foto

Met één wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie had Nieuwerkerk zaterdagmiddag de kans om de koppositie te grijpen en ook periodekampioen te worden. 

VV Nieuwerkerk wint ook tweede bekerwedstrijd

Foto

Ook de tweede bekerwedstrijd wordt gewonnen. Gouderak wordt met 4-1 geklopt. Direct na afloop van de wedstrijd sprak René Govers met VV Nieuwerkerk trainer Ron Luijten.

VV Nieuwerkerk wint inhaalduel tegen Bolnes

Foto

Drie punten, daar gaat het vandaag om, zei trainer Ron Luijten voor aanvang van de wedstrijd.

Trainer Ron Luijten verlengt bij v.v. Nieuwerkerk

Foto

Trainer Ron Luijten heeft zijn aflopende contract bij v.v. Nieuwerkerk verlengt met één seizoen. De oefenmeester ligt hierdoor tot midden 2020 vast.

VV Nieuwerkerk als winterkampioen de winterstop in

Foto

De laatste wedstrijd van het jaar en voor de winterstop is tegen Bolnes. Direct na afloop sprak René Govers met VV Nieuwerkerk trainer Ron Luijten.

VV Nieuwerkerk bekert door na strafschoppen

Foto

Voor de beker speelde Nieuwerkerk vanmiddag tegen derde klasser Rhoon. Ron Luijten had een totaal ander elftal opgesteld dan vorige week tegen HWD. Direct na afloop van de wedstrijd sprak René Govers met VV Nieuwerkerk trainer Ron Luijten.

VV Nieuwerkerk wint thuis van SV Ommoord

Foto

Nieuwerkerk begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Ommoord. De verwachtingen zijn vooraf hooggespannen. Nieuwerkerk maakte dat niet helemaal waar, maar won wel met 3-1. Direct na afloop sprak René Govers met VV Nieuwerkerk trainer Ron Luijten.

VV Nieuwerkerk(za) speelt gelijk tegen FC IJsselmonde

Foto

De zaterdagtak van VV Nieuwerkerk speelt tegen koploper IJsselmonde verdienstelijk gelijk met 2-2. IJsselmonde toonde zich na afloop van de wedstrijd een slechte verliezer.

Nieuwerkerk wint Zuidplasderby eenvoudig

Foto

Op het eigen sportpark Dorrestein wint de Nieuwerkerkse zaterdagformatie met 7-0 van v.v. Moordrecht.