Clicky

Rondom de Kerken de middageditie

Radio-interview Jan en Jeanet Hoegee ‘Mercy Ships’ (audio)

Foto

Op zondag 25 november waren de Nieuwerkerkse Jan en Jeanet Hoegee te gast bij Rondom de Kerken de middageditie om te spreken over Mercy Ships. Erik van Veelen interviewde hem over hun werk voor de organisatie.

Radio-interview Leen Koster ‘God houd van mensen’

Foto

Zondag, 15 juli jl., was gospelzanger Leen Koster te gast bij omroep Zuidplas om te spreken over zijn muziek en zijn pas uitgebrachte boek over de eindtijd.

Radio-interview gospelkoor 'Leef'

Foto

Zondag, 27 mei jl., waren Laura Keus en Christianne Terlouw namens gospelkoor Leef uit Waddinxveen te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rond de Kerken de middageditie.

Radio-interview John Sittrop en Gerard Grimbergen

Foto

Afgelopen zondag, 3 december, waren Gerard Grimbergen en John Sittrop te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de middageditie om te spreken over GetSaved.

Radio-interview Annemarie van der Wilt 'moderne iconen'

Foto

De Capelse dominee Anne-Marie van der Wilt is naast theoloog ook beeldend kunstenaar. Zij ontwerpt en maakt antependia (textielkunst), glasappliques (ramen) en glasmozaïeken.

 

Jongeren werkvakantie Albanië bij omroep Zuidplas (audio)

Foto

Vier van de veertien jongeren uit de Hervormde gemeente uit Zevenhuizen namen zondag 19 maart jl. plaats voor de microfoon van omroep Zuidplas om de voorgenomen reis naar Albanië te komen toelichten.

David Vonk 'Waarom nou ik' (audio)

Foto

Zondag 12 februari jl. was David Vonk, schrijver van het boek  'Waarom nou ik', te gast bij omroep Zuidplas om zijn bewogen leven toe te lichten in het programma Rondom de Kerken de middageditie.

Erika van der Spek neemt afscheid

Radio-interview Wim Bevelander (audio)

Foto

Zondagmiddag 13 november was spreker en gospelzanger Wim Bevelander te gast bij omroep Zuidplas om te spreken over zijn nieuwe CD: De wind is buiten adem.

Pagina's