Clicky

Rottemeren

Verkeershinder Rottebandreef van 17 juni t/m 7 juli vanwege asfalteren

Foto

De Rottebandreef in recreatiegebied Rottemeren krijgt een nieuwe asfaltlaag. 

Meedenken over verkeersvisie voor recreatiegebied Rottemeren kan op 16 mei

Foto

Recreatieschap Rottemeren organiseert op donderdag 16 mei 2019 van 19.30 – 21.30 uur een bijeenkomst over de verkeersvisie voor recreatiegebied Rottemeren. 

Staatsbosbeheer houdt extra handhavingsacties in de Rottemeren

Foto

BOA’s van Staatsbosbeheer gaan de komende tijd extra controleren of mountainbikers, maar ook andere gebruikers van de Rottemeren, zich aan de regels houden.

Recreatieschap Rottemeren en Staatsbosbeheer verlengen samenwerking

Foto

Recreatieschap Rottemeren en Staatsbosbeheer gaan ook de komende vijf jaar met elkaar samenwerken. 

Aanleg extra waterpartijen in Rottemeren vanwege aanleg A16 Rotterdam

Foto

Recreatieschap Rottemeren creëert komend half jaar in samenwerking met Rijkswaterstaat zo’n 2,5 hectare aan extra waterpartijen in recreatiegebied Rottemeren.

Ontdek vrijdag 14 september de Rottemeren

Foto

Ontdek de Rottemeren tijdens de Rotte Nazomeravond op vrijdag 14 september. Je vaart door het gebied en passeert diverse hotspots.

Fotowedstrijd Rotte Plezierrivier

Foto

Stichting Plezierrivier de Rotte en het Recreatieschap Rottemeren organiseren in juni een fotowedstrijd. Thema van de wedstrijd is de vraag "Wat voor plezier biedt de Rotte jou?" Deelnemers maken kans op een gratis canvas afdruk van hun foto.

Schaapskudde met Pasen in recreatiegebied Rottemeren

Foto

Tijdens Pasen en Pinksteren is de schaapskudde van Martin Oosthoek in recreatiegebied Rottemeren. Alweer voor het negende jaar zal onder begeleiding van de schaapherder de kudde grazend rondtrekken tussen het Hoge en het Lage Bergse bos.

Vijftig jaar Recreatieschap Rottemeren, van puinstort tot populair recreatiegebied

Foto

Recreatieschap Rottemeren bestaat op 12 januari 2017 vijftig jaar. Reden voor het recreatieschap hier het hele jaar 2017 aandacht aan te besteden met een feestprogramma en een prijsvraag.

Miljoenen investeringen in recreatiegebied de Rottemeren

Foto
Het recreatieschap de Rottemeren wil de komende jaren miljoenen investeren in het Rottemerengebied. Het gaat om een investering van 3 miljoen euro in de oevers van de Rotte. Naast de Rotte is er ook veel geld voor het Lage Bergse Bos. In totaal gaat het om een investering van 6,2 miljoen.

Pagina's