Clicky

Rotterdam

Geen mogelijkheden uitplaatsing helikopterhaven Rotterdam The Hague Airport

Foto

Er zijn geen mogelijkheden om de helikopterhaven op Rotterdam The Hague Airport te verplaatsen naar een andere plek buiten of op de luchthaven.

Recordaantal bezoekers voor Kunsthal in jubileumjaar én nominatie &Award

Foto

Kunsthal Rotterdam stevent in haar jubileumjaar af op 415.000 bezoekers, het hoogste record ooit in haar 25-jarig bestaan. 

IJsvrij Park Festival onder de Euromast geopend

Foto

De Nederlandse shorttrackster -5x Europees Kampioen- Yara van Kerkhof haar zus, oud-shorttrackster Sanne van Kerkhof en wethouder Said Kasmi openden vandaag om 17.30 uur de tweede editie van het populaire IJsvrij Park Festival in Rotterdam.

Derde oeververbinding Rotterdam

Foto

NOS heeft deze week een interview gepubliceerd met minister Van Nieuwenhuizen waarin zij vertelt dat de kogel door de kerk is en er een derde oeververbinding gaat komen in Rotterdam.

Shorttracksters Yara en Sanne van Kerkhof openen IJsvrij Park Festival

Foto

De Nederlandse shorttrackster -5x Europees Kampioen- Yara van Kerkhof en haar zus, oud-shorttrackster Sanne van Kerkhof openen op vrijdag 30 november het populaire IJsvrij Park Festival aan de voet van de Euromast in Rotterdam.

Genomineerden Rotterdam Music Awards 2018 bekend

Foto

De Rotterdam Music Awards zijn de popprijzen voor de Rotterdamse popsector en worden sinds 2014 uitgereikt. 

Aanleg extra waterpartijen in Rottemeren vanwege aanleg A16 Rotterdam

Foto

Recreatieschap Rottemeren creëert komend half jaar in samenwerking met Rijkswaterstaat zo’n 2,5 hectare aan extra waterpartijen in recreatiegebied Rottemeren.

Rotterdamse Popweek 2018 op alle fronten gegroeid

Foto

Met 225 events op 125 locaties was de Rotterdamse Popweek een succes en op alle fronten gegroeid! 

Programma IJsvrij Park Festival 2018 bekend

Foto

De 2e editie van IJsvrij Park Festival - 30 november t/m 6 januari - kent dit jaar een uitgebreid week- én weekendprogramma.

Kunsthal opent tijdens ART Rotterdam: Trouble in Paradise, Collection Rattan Chadha

Foto

In het voorjaar van 2019 presenteert de Kunsthal Rotterdam met ‘Trouble in Paradise’ een bijzondere selectie hedendaagse kunst uit de privécollectie van kunstverzamelaar Rattan Chadha (1949, Delhi), de oprichter van Mexx en hotelketen citizenM.

Pagina's