Clicky

SP

SP Zuidplas stelt vragen over rupsenplaag Buxus

Foto

Dit voorjaar wordt onze gemeente volgens de SP geteisterd door de rupsen van de buxusmot en de SP ziet graag dat de gemeente hierop actie onderneemt.

Voorzitter SP Zuidplas Serena Rodenburg over 'oppositieblok over links'

Foto

Omroep Zuidplas' Zuidplas in het Weekend presentator Danny Govers sprak met SP Zuidplas voorzitter Serena Rodenburg over de oppositie die de socialisten willen voeren.

Provincie Zuid-Holland sluit zich aan bij Statiegeldalliantie

Foto

De provincie Zuid-Holland gaat zich aansluiten bij de Statiegeldalliantie. De alliantie zet druk op de Rijksoverheid om het systeem voor statiegeld landelijk snel uit te breiden naar kleine pet-flesjes en blikjes. 

NEZ - PvdA/GroenLinks en SP: 'Geen vijfde dorp maar open en groene polder!'

Foto

Er is door de gemeente Zuidplas een bid bij de provincie neergelegd over het vijfde dorp. De drie partijen, NEZ, PvdA/GroenLinks en SP, die tegen het bid waren en blijven, willen de strijd tegen het volbouwen en het vijfde dorp niet opgeven.

TV: Zuidplas in de politiek met CDA & SP

Foto

Om de zwevende kiezer te helpen interviewde politiek verslaggever Philip van Es alle lijsttrekkers uit de gemeente Zuidplas. In de eerste aflevering zat hij om de tafel met Tinet de Jonge van het CDA en Jan Baas van de SP

SP wil oplossing hekjes Kerkepad Zevenhuizen

Foto

De SP heeft vragen gesteld over de situatie rond het Kerkepad in Zevenhuizen met betrekking tot het plaatsen van hekjes.

Omroep Zuidplas in de politiek op TV

Foto

Deze week komen alle acht lijstttekkers voorbij in gesprek met politiek verslaggever Philip van Es(foto) op Omroep Zuidplas TV.

SP stelt vragen over collecteren

Foto

Jan Baas heeft namens de SP schriftelijke vragen gesteld over het al dan niet illegaal collecteren en de handhaving hiervan. De SP was ontevreden over de antwoorden en bracht het punt in op de raadsvergadering van 6 maart.

SP Zuidplas: ''Graag zelfde aandacht voor Schaatsbaan Hitland als voor de golfbaan''

Foto

Al een paar jaar zit de SP met verbazing te kijken naar de jaarlijkse problemen van de schaatsbaan in Hitland. Echter na de beloften van 2017 ging de SP er van uit dat het nu eens goed zou gaan komen.

SP Zuidplas trapt campagne af met valentijnsverrassing

Foto

Reizigers op station Nieuwerkerk aan den IJssel kregen in de vroege koude morgen een valentijnskaart met daaraan 2 snoepharten van de SP in Zuidplas.

Pagina's