Clicky

Sportcafé

Bas Harland en CKV Nieuwerkerk voorzitter Alfred Huijser over plotselinge vertrek hoofdtrainer

Foto

IJsselsport sprak met Bas Harland over zijn acute vertrek bij CKV Nieuwerkerk. Ook sprak de sportredactie met de voorzitter van CKV Nieuwerkerk, Alfred Huijser.

CKV Nieuwerkerk wint na spektakelstuk in Harderwijk

Foto

Na een zeer rumoerige week, waarin afscheid werd genomen van de hoofdtrainers, heeft het vlaggenschip van CKV Nieuwerkerk een hele knappe en belangrijke zege geboekt op Unitas in Harderwijk.

Bas Harland per direct weg bij CKV Nieuwerkerk

Foto

Dinsdagavond zijn CKV Nieuwerkerk en de trainers van Nieuwerkerk 1, Bas Harland en Edwin Hogendorf, vanwege een verschil van inzicht uit elkaar gegaan. Zowel CKV Nieuwerkerk als de trainers betreuren de gang van zaken.

Xerxes/DZB (za) tegen VV Nieuwerkerk (zo) levert geen winnaar op

Foto

De eerste serieuze wedstrijd begon voor trainer Omar Khan met een verrassende doelman onder de lat. Wat gebeurde. Door familieomstandigheden moest Sander Hoffmann laat afhaken en bleek zijn stand-in Delano Kortstam niet speelgerechtigd.

Moerkapelse schakers weer van start

Foto

Na veel mooie lange zomeravonden, waarop de schaakstukken in de doos bleven, een ontstaat er aan het einde van de zomer weer veel zin in een pot schaken. 

Fris en jong CKV Nieuwerkerk start met zege op Sporting Trigon

Foto

Een half jaar geleden werd Nieuwerkerk 1 overtuigend kampioen in de Zaal overgangsklasse. Van dat kampioensteam was bij de start van het nieuwe seizoen niet veel meer over.

CKV Nieuwerkerk 'trapt' nieuwe seizoen af

Foto

Na 14 weken geen competitiekorfbal is het aanstaande zaterdag eindelijk weer zover! Nieuwerkerk 1 en 2 "trappen af" voor het nieuwe korfbalseizoen!

VV Nieuwerkerk (zo) wint ruim van CVV Zwervers

Foto

Een prima overwinning met een paar uitstekende doelpunten voor de ploeg van trainer Omar Khan die langzaamaan werkt naar zijn beproefde formatie die het straks in de competitie zal moeten laten zien.

VV Nieuwerkerk (zo) rekent pas na rust af met SVS

Foto

Trainer Omar Kahn beschikte niet over Jeffrey Schenk, Daniel Da Cruz, Stefan van der Vlegel, Justin Spruijt en Bilal Ouahabi, terwijk Kevin Kamerbeek tijdens de warming-up met griepverschijnselen de kleedkamer opzocht.

Jip Hoffman en Floor van der Gugten jeugdclubkampioenen TC Nieuwerkerk

Foto

Vorige week namen 46 kinderen deel aan de jeugdclubkampioenschappen van TC Nieuwerkerk waarbij in totaal 97 wedstrijden werden gespeeld.

Pagina's