Clicky

Stichting Evenement

Aanstaande zaterdag: Truckers Ringsteken

Foto

Stichting Evenement organiseert dit jaar voor de 24e keer het Truckers Ringsteken aanstaande zaterdag 5 oktober.

Thema Vlootschouw 2018 is: 'Disco!'

Foto

Zaterdag 15 september vindt de jaarlijkse vlootschouw op het Ringvaartkanaal weer plaats.

Bloemen- en Plantenmarkt en kofferbak verkoop 2018

Foto

Donderdag 10 mei 2018 vindt weer de jaarlijkse bloemen- en plantenmarkt en kofferbakverkoop plaats.

Fiets-Avond 4daagse

Locatie: 
Batavierlaan 4 te Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
ma, 28/08/2017 - 17:45 tot do, 31/08/2017 - 21:15

Stichting Evenement organiseert FIETS-AVOND-4daagse

Ook dit jaar is er weer een fiets-avond-4daagse, die gereden gaat worden in week 35, van maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus. Per avond wordt een route gefietst van ca. 20 à 25 km. Start en finish zijn in Dorpshuis “De Batavier” aan de Batavierlaan nr.  4  in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op maandag 28 augustus kan er vanaf 17.45 uur worden ingeschreven bij “De Batavier”; de kosten bedragen voor een volwassen deelnemer € 7,00 en voor een kind € 5,00. Op dinsdag tot en met donderdag kan er vanaf 18.15 uur
worden gestart, en dient men uiterlijk om 21.15 uur het finishstempel gehaald te hebben. Elke avond krijgt men bij de stempelpost een versnapering, die door de lokale middenstand wordt gesponsord. Op de slotavond ontvangt men dit jaar een bijzonder aandenken; kortom we zien u graag op maandag 28 augustus
als deelnemer aan de start verschijnen voor 4 mooie fietstochten door De Zuidplas en omgeving.

Stichting Evenement organiseert FIETS-AVOND-4daagse

Foto

Ook dit jaar is er weer een fiets-avond-4daagse, die gereden gaat worden in week 35, van maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus.

Ridders van de weg spelen vandaag eeuwen oud spelletje in Nieuwerkerk

Foto

Stichting Evenement organiseert vandaag, zaterdag 1 oktober, voor de 21e keer het Truckers Ringsteken. Het evenement waarbij vrachtwagenchauffeurs met bijrijder zoveel mogelijk ringen moeten bemachtigen wordt gehouden op de Hoogeveenen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ringsteken voor Trucks op de Hoogeveenen in Nieuwerkerk

Locatie: 
Hoogeveenen, Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
za, 01/10/2016 - 13:00

Stichting Evenement organiseert dit jaar voor de 21e keer het Truckers Ringsteken. Het evenement wordt dit jaar gehouden op 1 oktober 2016. Plaats van handeling is weerde Hoogeveenen in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Vanaf 13:00u is het verzamelen voor de start. Om 14:00u is de start aan de Hoogeveenenweg 200. U hoeft zich van te voren niet aan te melden, deelname is gratis, u sluit achteraan in de rij.

Voor iedere deelnemer is er een herinnering; Deelname is op eigen risico! Men dient de wegen en verkeerswet na te leven. Tevens dient u de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Wij hopen dat het weer een gezellig evenement wordt.

Truckringsteken op 1 oktober in Nieuwerkerk

Ook dit jaar organiseerd stichting Evenement weer het jaarlijkse truckringsteken in Nieuwerkerk. We bellen erover met Jeroen Habicht.

Nieuwerkerk neemt vandaag afscheid van de zomer met jaarlijkse vlootschouw

Foto

Stichting Evenement organiseert vandaag, zaterdag 17 september, voor de twaalfde keer de jaarlijkse vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel. De vlootschouw wordt gehouden in de Ringvaart tussen de wijken Veldewater en Kleinpolder in Nieuwerkerk.

Nieuwerkerkse Vlootschouw

Locatie: 
Ringvaart tussen Veldewater en Kleinpolder in Nieuwerkerk
Datum: 
za, 17/09/2016 - 13:00

Zaterdag 17 september vindt de jaarlijkse vlootschouw op het Ringvaartkanaal weer plaats. De vlootschouw is een spectaculair evenement dat dit jaar voor de 12e keer wordt georganiseerd op en rondom de Ringvaart.

Op een ponton, dat in het “Wijde Gat” ter hoogte van de Polderdreef/Veldewater zal komen te liggen, zullen diverse bekende en lokale artiesten optreden.

Het middagprogramma start om 13:00 en het avond programma start om 19:00 en wordt afgesloten met de inmiddels bekende spectaculaire lasershow

Vrijwilligers van Speeltuinvereniging de IJsselkids verzorgen diverse spelletjes op en rond het water waarmee mooie prijzen te verdienen zijn.

Om er een echte vlootschouw van te maken verwachten we ook dit jaar wederom veel deelnemers met een boot.  Dus handen uit de mouwen en bouwen. Thema van dit jaar is Stripfiguren.

Pagina's