Clicky

Stichting Zuidplas Helpt

Omroep Zuidplas vraagt hulp voor Stichting Zuidplas

Foto

De Stichting Zuidplas Helpt vraagt voor het 15e jaar aan plaatsgenoten om hun kerstpakket aan de gezinnen die -het minder breed hebben- ter beschikking te stellen. 

Kerstpakkettenactie in De Reigerhof

Foto

Als u (ook) dit jaar uw kerstpakket wilt afstaan aan een gezin
dat het heel goed kan gebruiken, dan kunt u het vanaf donderdag 13 december inleveren.

Protestantse kerk houd voedselbankinzameling rond dankdag

Foto

De Protestantse kerk in Nieuwerkerk a/d IJssel organiseert rond dankdag opnieuw een voedselbankactie. Wekelijks worden voedselpakketten voor 7000 mensen klaargemaakt.

Lenny van Iperen

Protestantse kerk overhandigt cheques

Foto

De in november 2016 gehouden bazaar zal niet snel vergeten worden. Na de brutale inbraak waarbij de complete opbrengst van de drukke donderdagavond verdween, was de totale opbrengst € 13.600,-.

Passage bijeenkomst

Locatie: 
J.A. Beijerinkstraat 53 in Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
do, 09/02/2017 - 20:00

Op donderdag 9 februari is de Jaarvergadering van de christelijk maatschappelijke vrouwenbeweging Passage. Na het huishoudelijke gedeelte komt mw. Lenny van Iperen alles vertellen over het mooie werk van “Stichting Zuidplas Helpt”.

Alle leden maar ook niet leden worden hiervoor uitgenodigd. Van gasten vragen wij een bijdrage van € 2.50. Plaats: J.A. Beijerinkstraat 53, aanvang 20.00
uur, maar de koffie staat klaar om 19.45 uur. Voor vervoer kan men bellen naar Riet Reijm, tel. 312402
.

Voedselinzamelingsactie in het Ontmoetingscentrum opnieuw een succes

Foto

Zaterdagmorgen 5 november en om 10.00 stonden de diakenen klaar bij de lege marktkraampjes in het Ontmoetingscentrum. Al gauw kwamen de eerste mensen met tassen en dozen voedingsmiddelen binnen.

Protestantse gemeente houdt inzameling voor Voedselbank

Foto

Tijdens de dankdienst voor gewas en arbeid op zondag 6 november zal de diaconie van de PKN gemeente in Nieuwerkerk evenals vorig jaar weer een inzameling houden voor voedselbank.

Dankdagactie ten bate van Stichting Zuidplas Helpt en de Voedselbank

Foto

Tijdens en voor de dankdienst voor gewas en arbeid op woensdag 2 november houd de diaconie van de Hervormde gemeente Nieuwerkerk weer een voedselactie voor de Stichting Zuidplas Helpt en de Voedselbank.

Pagina's