Clicky

TC Nieuwerkerk

Glow in the Dark bij TC Nieuwerkerk op zaterdag 29 december

Foto

Het jeugdteam van TC Nieuwerkerk organiseert zaterdag 29 december een unieke nieuwe activiteit: Het 'Glow in the Dark Tennisevenement'.

Heren TC Nieuwerkerk gehuldigd

Foto

Vrijdagavond 22 juni jl. werd TC Nieuwerkerk Heren 1, tijdens het TC Nieuwerkerk Open, officieel gehuldigd door wethouder Jan Verbeek van Gemeente Zuidplas en TC Nieuwerkerk voorzitter Hans Schrijver.

Jannick Lupescu pakt wederom titel TC Nieuwerkerk Open

Foto

Na bijna 300 wedstrijden in een tijdsbestek van negen dagen werden zondag de finales van het TC Nieuwerkerk Open gespeeld.

TC Nieuwerkerk bereikt play-offs ongeslagen

Foto

In de laatste wedstrijd van de eredivisie behaalden de heren van TC Nieuwerkerk een 3-3 gelijkspel tegen nummer twee TOP Papendrecht. Beide teams plaatsten zich met dit resultaat voor de play-offs bij DUNO in Doorwerth op 16 en 17 juni.

TC Nieuwerkerk plaatst zich voor play-offs

Foto

De heren van TC Nieuwerkerk behaalden in de uitwedstrijd tegen, de nummer twee van eredivisie, Lewabo in Beneden Leeuwen een 3-3 gelijkspel. De koppositie bleef hiermee behouden en met nog een wedstrijd te gaan stelden zij een ticket voor de play-offs veilig.

Sportdag bij TC Nieuwerkerk groot succes

Foto

Woensdagochtend 16 mei kwamen zo'n 300 Nieuwerkerkse basisschoolleerlingen uit groep 4 naar tennispark van TC Nieuwerkerk voor een superleuke sportdag.

TC Nieuwerkerk met één been in play-offs

Foto

Op het tennispark aan het Britsezoom behaalden de heren van TC Nieuwerkerk opnieuw een knappe overwinning, dit keer op middenmoter Arnolduspark.

TC Nieuwerkerk aan kop Eredivisie

Foto

Op een zonnig tennispark aan het Britsezoom behaalden de heren van TC Nieuwerkerk een derde klinkende overwinning op rij tegen hekkensluiter ALTA.

Opnieuw knappe overwinning TC Nieuwerkerk

Foto

In de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen wisten de heren van TC Nieuwerkerk in de uitwedstrijd tegen LTC Spijkenisse wéér de winst naar zich toe te trekken.

Riante overwinning TC Nieuwerkerk

Foto

In de eerste competitiewedstrijd van de heren Eredivisie behaalden de heren van TC Nieuwerkerk een mooi resultaat tegen ATC Sloterplas. Op het eigen park aan het Britsezoom werd overtuigend met 5-1 gewonnen.

Pagina's