Clicky

Tinet de Jonge

CDA Zuidplas: ‘Kerst vier je samen!’

Foto

Het vieren van Kerst betekent voor veel mensen gezelligheid, samenzijn met familie, warmte en een mooie sfeer. Maar dit geldt helaas niet voor iedereen.

Na vragen CDA nu ook plaatsnaam op officiële gemeentedocumenten

Foto

Tijdens de behandeling van het collegeprogramma, gaf Tinet de Jonge, fractievoorzitter van het CDA, aan dat inwoners op officiële gemeentedocumenten juist hun woonplaats terug willen lezen. 

CDA Zuidplas stelt vragen over waterkwaliteit Hennipgaarde

Foto

De afgelopen weken ontving de CDA fractie verontrustende signalen over de waterkwaliteit van de waterplas in de Hennipgaarde. 

Tinet de Jonge, Jan Hordijk en Jan-Willem Schuurman bij 'Zuidplas in het Weekend'

Foto

Zaterdagochtend sprak Omroep Zuidplas met VVD wethouder Jan Hordijk, CU/SGP wethouder Jan-Willem Schuurman en CDA lijsttrekker Tinet de Jonge(foto) over het gepresenteerde coaltieakkoord.

Politieke kopstukken bij 'Zuidplas in het Weekend'

Foto

Zaterdagochtend tussen 09:00 en 11:00 is het weer tijd voor 'Zuidplas in het Weekend', met de nodige politieke gasten.

Tinet de Jonge (CDA) en Johan Helmer (PvdA/GL) blikken terug op verkiezingen

Foto

'Zuidplas in het Weekend' blikte met CDA Zuidplas lijsttrekker Tinet de Jonge en Pvda/GL lijsttrekker Johan Helmer terug op de voor hun partijen positief verlopen gemeenteraadsverkiezingen.

'Zuidplas in het Weekend' blikt terug op de Gemeenteraadsverkiezingen

Foto

Omroep Zuidplas ontvangt bij monde van presentator Danny Govers(foto) de nodige politieke kopstukken om terug te blikken op de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen woensdag.

CDA Zuidplas stelt vragen over ‘bebouwing’ in de Eendragtspolder

Foto

De Eendragtspolder is een prachtig stuk groen in en rond Zevenhuizen en Moerkapelle. Al jaren houdt het CDA deze polder nauwlettend in het oog. 

'CDA scoort met Kruiswoordpuzzel'

Foto

De kruiswoordpuzzel van het CDA is pas deze week verspreid. Toch is de oplossing al tientallen keren ingestuurd. ‘Ja het is inderdaad een succes!’ zegt lijsttrekker Tinet de Jonge.

CDA Zuidplas 'zet de samenleving in bloei'

Foto

De komende weken deelt CDA Zuidplas duizenden bloembollen uit. 'We zetten de samenleving in bloei!' zegt lijsttrekker Tinet de Jonge(foto).

Pagina's