Clicky

Vlootschouw

Nog één weekje en dan: Vlootschouw 2019!

Foto

Zaterdag 21 september vindt de jaarlijkse vlootschouw op het Ringvaartkanaal weer plaats.

Vlootschouw 2019 in 'Movie' sfeer

Foto

De jaarlijkse Vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 21 september met als thema 'Movie’s'.

Filmreportage Vlootschouw 2018

Foto

Dick Groenendal was aanwezig bij De Vlootschouw 2018 en heeft een videoreporatge gemaakt welke hij beschikbaar heeft gesteld voor Omroep Zuidplas.

Thema Vlootschouw 2018 is: 'Disco!'

Foto

Zaterdag 15 september vindt de jaarlijkse vlootschouw op het Ringvaartkanaal weer plaats.

Vlootschouw 2017 afgelast

Foto

De jaarlijkse vlootschouw in en rondom de Ringvaart zal dit jaar geen doorgang vinden.

Nieuwerkerk neemt vandaag afscheid van de zomer met jaarlijkse vlootschouw

Foto

Stichting Evenement organiseert vandaag, zaterdag 17 september, voor de twaalfde keer de jaarlijkse vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel. De vlootschouw wordt gehouden in de Ringvaart tussen de wijken Veldewater en Kleinpolder in Nieuwerkerk.

Nieuwerkerkse Vlootschouw

Locatie: 
Ringvaart tussen Veldewater en Kleinpolder in Nieuwerkerk
Datum: 
za, 17/09/2016 - 13:00

Zaterdag 17 september vindt de jaarlijkse vlootschouw op het Ringvaartkanaal weer plaats. De vlootschouw is een spectaculair evenement dat dit jaar voor de 12e keer wordt georganiseerd op en rondom de Ringvaart.

Op een ponton, dat in het “Wijde Gat” ter hoogte van de Polderdreef/Veldewater zal komen te liggen, zullen diverse bekende en lokale artiesten optreden.

Het middagprogramma start om 13:00 en het avond programma start om 19:00 en wordt afgesloten met de inmiddels bekende spectaculaire lasershow

Vrijwilligers van Speeltuinvereniging de IJsselkids verzorgen diverse spelletjes op en rond het water waarmee mooie prijzen te verdienen zijn.

Om er een echte vlootschouw van te maken verwachten we ook dit jaar wederom veel deelnemers met een boot.  Dus handen uit de mouwen en bouwen. Thema van dit jaar is Stripfiguren.

Dick belt over de 12e Vlootschouw in Nieuwerkerk

Zaterdag 17 september organiseert Stichting Evenement de 12e Vlootschouw in Nieuwerkerk. We spreken erover met Dick Belt.

Pagina's