Clicky

Voorjaarsbazaar

Bazaar Dorpskerk Moordrecht brengt netto € 5700,- op

Foto

De bazaar in de Dorpskerk in Moordrecht die zaterdag 14 april jl, plaatsvond heeft een netto bedrag van € 5700,- opgebracht. De Bazaar werd georganiseerd door de Protestantse kerk in Moordrecht De Stroom.

Voorjaarsbazaar in Dorpskerk te Moordrecht.

Foto

Op zaterdag  14 april van 9.00 tot 15.00 uur  bent U van harte welkom  bij de 38e editie van de  jaarlijkse  “voorjaarsklassieker”
 

Voorjaarsbazaar De Stroom 2018

Locatie: 
Dorpskerk in Moordrecht
Datum: 
za, 14/04/2018 - 10:00

In de al druk bezette boekingsagenda Dorpskerk 2018 was er voor de Voorjaarsbazaar nog een plek op zaterdag 14 april. Deze bazaar (Voorjaarsbazaar De Stroom brengt € 4.600 op) is al ruim dertig jaar de Voorjaarsbazaar in de regio en het wordt opnieuw een goede gelegenheid om struinend langs de vele kramen met een gevarieerd aanbod aan spullen te lopen op zoek naar het ene ontbrekende dingentje.

Een deel van de opbrengst is voor de Mozambiquegroep (Radio-interview werkvakantie Mozambique). Reden om de jongeren bij de bazar te betrekken en waar mogelijk een podium te bieden. De bazaarcommissie heeft ook nog twee 'vacatures' voor een maatschappelijke stage.

 

De eerste, voorbereidende, besprekingen hebben inmiddels plaatsgevonden en  na een afwezigheid van een jaar zijn de loten met prachtige prijzen terug. Binnenkort worden ze weer gedrukt bij sponsor “De Suite”. De loten kosten € 1,00. De trekking vind plaats tijdens de bazaar.

 

 

Voorjaarsbazaar De Stroom

Voorjaarsbazaar De Stroom brengt € 4.600 op

Foto

Afgelopen zaterdag stond in en rondom de Dorpskerk de jaarlijkse voorjaarsbazaar. Men had schitterend weer en de organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement.

 

Voorjaarsbazaar in de Dorpskerk

Locatie: 
In en rond de Dorpskerk te Moordrecht
Datum: 
za, 08/04/2017 - 09:00
Op 8 april a.s. organiseert de Protestantse kerk De Stroom in Moordrecht haar jaarlijkse bazaar in de Dorpskerk.

Alle reden voor U als bezoeker van de rommelmarkt op zaterdag 8 april om vanaf  9.00 uur op jacht te gaan naar misschien wel een late Rembrandt, een vroege van Gogh, of het ontbrekende paneeltje van een drieluik Van Eijk.

Natuurlijk ook voor de kersverse kamerbewoner, alledaagse benodigdheden als borden en bestek, en natuurlijk niet te vergeten je speelgoedcollectie, voor het eerst gekoppeld aan de jeugdboeken. Het gedrukte boek, met romans vol spanning, romantiek en historie, maar ook reisverhalen, kookboeken en theologie in de boekenhoek. Onder het stof vandaan gehaald en aan een revival begonnen de LP´s. Natuurlijk ook Cd´s en DVD´s voor jong en oud.

Voorjaarsbazaar De Stroom brengt 5800 euro op

Foto

Deze bazaar is al ruim dertig jaar de Voorjaarsbazaar in de regio. Het was opnieuw een goede gelegenheid om struinend langs de vele kramen met een gevarieerd aanbod aan spullen te lopen op zoek naar het ene ontbrekende dingentje.

Vandaag de jaarlijkse voorjaarsbazaar in de Dorpskerk van Moordrecht

Vandaag wordt de jaarlijkse voorjaarsbazaar gehouden in en rond de Dorpskerk van Moordrecht. Vanaf negen uur is er van alles te koop en te doen met de opbrengst voor het goede doel. Een gesprek met één van de medewerkers.

Voorjaarsbazaar in de Dorpskerk te Moordrecht

Locatie: 
In de Dorpskerk te Moordrecht
Datum: 
za, 16/04/2016 - 09:00

De  stamppot, de stoofpot, en helaas ook de doofpot, we krijgen in deze kwakkelwinter van alles op ons bordje voorgeschoteld, en kijken reikhalzend uit naar het voorjaar. De bazar in de Dorpskerk bezorgt U ongetwijfeld  een “stukje” voorjaarsgevoel,  en wat weerhoudt  U om dat te komen delen?

Op  zaterdag 16 april  van  9.00 tot  16.00  uur in de  Dorpskerk  te  Moordrecht.

In 2015 zijn we voor het eerst  in  onze  34-jarige  geschiedenis  ook  naar “buiten getreden”,  met  kraampjes op  het  plein  rond  de  kerk. Mede  door  het  goede  weer, een  succes. De formule, het  format, de indeling, zijn na al  die  jaren best  aan een kritische  beschouwing  toe, en  houden ons de komende maanden bezig.

We hebben  helaas  geen  opslagruimte  voor materialen, maar  vanaf   woensdag 13  april kunt  U  om 19.00  uur  materialen,  GEEN  grote  meubelen, defecte  computers,  inleveren bij  de  hoofdingang (toren) van  de  Dorpskerk.

Maatschappelijke stage.
Bij  de  voorbereiding, opbouw, inrichten, het  in  ontvangst  nemen  van  spullen, en  op  de  dag  van  de  bazaar, komen we altijd handen  tekort. Misschien een goed idee om je stage, geheel of  gedeeltelijk  bij ons te vervullen. Er is plaats voor 3 stagaires. Via E.Schensema   e.schensema@auris.nl

Namens  de  bazaarcommissie, Koos Rijlaarsdam – k.rijlaarsdam@planet.nl