Clicky

Voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert van het Christelijk Gemengd Koor ‘Capelle’

Locatie: 
Dorpskerk, Kerklaan 2 in Capelle a/d IJssel
Datum: 
za, 26/05/2018 - 20:00

Het  voorjaarsconcert van het CGK Capelle begint een evenement te worden waar men naar uitkijkt.Vorig jaar werd het oratorium 'Jozef'  met veel enthousiasme beluisterd en zeer gewaardeerd.

Deze keer bestaat het programma uit goed in het gehoor liggende eigentijdse christelijke koorwerken, afgewisseld met instrumentale stukken. De instrumentale medewerkenden zijn bekend want zij hebben ook in de andere voorjaarsconcerten gespeeld.    

Medewerkenden:
Peter Bontje – synthesizer         Oksana Polman – piano
Peter Koppenaal – slagwerk      Johan Keuning – basgitaar

Onder de leiding van Ad de Joode

 

Voorjaarsconcert van Christelijk Gemengd Koor Capelle

Locatie: 
In de sfeervolle oude Dorpskerk van Capelle
Datum: 
za, 28/05/2016 - 20:00

Ook dit jaar is het voorjaarconcert door zangers van buiten het koor met enthousiasme begroet. Het aantal mannelijke zangers is daarmee flink aangevuld. Er is op de dinsdagavonden in een opperbeste stemming en met een grote inzet gestudeerd op dit mooie gevarieerde programma, deze keer weer met een solozangeres.

Samen met de professionele instrumentale begeleiding moet het toch wel een feest worden? Het koor wil u dan ook heel graag uitnodigen te komen genieten op 28 mei in de Dorpskerk, Kerklaan 2 in Capelle a/d IJssel.

De kerk is open om 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur. Toegangsprijs € 5,00 kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten van het concert zijn verkrijgbaar bij de leden en ook op de avond zelf bij de ingang van de kerk. Er zal geen samenzang zijn dus u kunt in alle rust genieten van dit concert.

 

Met muzikale medewerking van: Peter Bontje - Synthesizer, Oksana Polman - piano, Peter Koppenaal – slagwerk , Johan Keuning – basgitaar  en           Natalie Merfort - sopraan. Het geheel staat onder de leiding van Ad de Joode.

Voorjaarsconcert van Christelijk Gemengd Koor Capelle

Locatie: 
In de sfeervolle oude Dorpskerk van Capelle
Datum: 
di, 05/01/2016 - 20:45

Meedoen aan het voorjaarsconcert van Christelijk Gemengd Koor Capelle? Dat zingen plezierig is en goed voor je humeur, weet u natuurlijk wel. Maar als je zingt in een koor dat onder leiding staat van een enthousiaste dirigent in een sfeervolle oude kerk met een uitstekende akoestiek is dat nog leuker.

De stemming in ons koor is dan ook inspirerend en ontspannen. Wilt u dat ook eens meebeleven? Dan nodigen wij u uit om met ons mee te repeteren voor ons Voorjaarsconcert en op zaterdag 28 mei 2016 om 20.00 uur mee te zingen in de Dorpskerk.

De repetities voor dit concert beginnen op dinsdag 5 januari 2016 van 20.00 – 22.00 uur in de Dorpskerk, Kerklaan 2, Capelle a/d IJssel onder de leiding van Ad de Joode. Vervolgens iedere dinsdagavond. De kosten voor deze vijf repetitiemaanden en het concert zijn slechts € 25,00.

Aanmelden: Wil van Beelen, secretaris, tel. 06 2452 7200 of cgkcapelle@hotmail.com

Zie ook www.cgkcapelle.nl