Clicky

vv Nieuwerkerk

VV Nieuwerkerk (zo) gaat flink onderuit bij VOC

Foto

Waren het vooral voor de rust de persoonlijke fouten die Nieuwerkerk de das omdeed, in de tweede helft liep het tegen een slim counterend VOC aan dat de vleugels optimaal benutte om de score verder op te voeren.

VV Nieuwerkerk (zo) stelt zege pas laat veilig

Foto

Lange tijd gebeurde eigenlijk niets noemenswaardig voor beide doelen, maar in het laatste kwartier van de wedstrijd kwamen beide ploegen plotseling geheel los. 

Fortuinlijke zege van Nieuwerkerk (zo) op RVC'33

Foto

De eerste driepunter van dit seizoen. Het kostte Nieuwerkerk veel moeite de Reeuwijkers te verslaan. Een derde voorsprong van de bezoekers in de wedstrijd werd RVC´33 tenslotte fataal.

VV Nieuwerkerk (zo) moet zich met één punt tevreden stellen

Foto

Onder de uitstekende leiding van scheidsrechter P. Molenaar wist Nieuwerkerk opnieuw niet te winnen.

VV Nieuwerkerk (zo) stelt teleur tegen Unitas

Foto

Een redelijke voorbereiding is nog geen garantie voor een goede competitiestart. Dit bewees Nieuwerkerk bij Unitas in Gorinchem.

VV Nieuwerkerk (zo) plaatst zich voor volgende bekerronde

Foto

Met een 2-3 zege op Groeneweg heeft Nieuwerkerk zich samen met XerxesDZB geplaatst voor de knock-out ronde van de districtbeker.

Doelpuntrijk oefenduel tussen VV Nieuwerkerk en Montfoort

Foto

Voor Nieuwerkerk was dit de laatste oefenpartij in de voorbereiding. Zondag a.s. wacht nog de bekerontmoeting met Groeneweg, voordat een week later het echte serieuze werk in de competitie gaat beginnen.

CDA stelt vragen over wachtlijsten bij VV Nieuwerkerk

Foto

CDA gemeenteraadslid Tinet de Jonge heeft schriftelijke vragen gesteld over wachtlijsten bij voetbalvereniging VV Nieuwerkerk. 

Xerxes/DZB (za) tegen VV Nieuwerkerk (zo) levert geen winnaar op

Foto

De eerste serieuze wedstrijd begon voor trainer Omar Khan met een verrassende doelman onder de lat. Wat gebeurde. Door familieomstandigheden moest Sander Hoffmann laat afhaken en bleek zijn stand-in Delano Kortstam niet speelgerechtigd.

VV Nieuwerkerk (zo) wint ruim van CVV Zwervers

Foto

Een prima overwinning met een paar uitstekende doelpunten voor de ploeg van trainer Omar Khan die langzaamaan werkt naar zijn beproefde formatie die het straks in de competitie zal moeten laten zien.

Pagina's