Clicky

vv Nieuwerkerk

VV Nieuwerkerk leed een pijnlijke nederlaag in en tegen Gouderak

Foto

VV Nieuwerkerk trad aan tegen Gouderak met vier aanvallers, ook omdat Jeffrey Bos geblesseerd was. Direct na afloop van de wedstrijd sprak René Govers met VV Nieuwerkerk trainer Ron Luijten.

VV Nieuwerkerk wint ook tweede competitiewedstrijd

Foto

VV Nieuwerkerk trok naar Swift Boys en kwam met drie punten terug. Ging dat gemakkelijk? Neen, zeker niet.

VV Nieuwerkerk wint thuis van SV Ommoord

Foto

Nieuwerkerk begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Ommoord. De verwachtingen zijn vooraf hooggespannen. Nieuwerkerk maakte dat niet helemaal waar, maar won wel met 3-1. Direct na afloop sprak René Govers met VV Nieuwerkerk trainer Ron Luijten.

VV Nieuwerkerk door in de beker

Foto

In de laatste wedstrijd in de eerste ronde voor de beker trof Nieuwerkerk zaterdag derdeklasser Zwammerdam. Alleen bij winst is Nieuwerkerk zeker van de volgende bekerronde.

Bückeburgse voetballers bij het Adriaan de Jongtoernooi

Foto

Op vrijdag 22 juni jl. arriveerde vanuit onze zustergemeente Bückeburg twee voetbalteams bestaande uit totaal 16 vrouwen, vier mannen en drie begeleiders bij voetbalvereniging Nieuwerkerk om voor de tweede keer mee te doen aan het Adriaan de Jong Toernooi.

Zondagtak VV Nieuwerkerk neemt waardig afscheid van zondagcompetitie

Foto

Het was best een emotioneel moment toen scheidsrechter Persoon even voor vieren voor de laatste keer floot en het besef indaalde dat Nieuwerkerk op zondag nu geschiedenis is.

38e editie Avondvierdaagse Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Ook dit jaar organiseert Voetbal Vereniging Nieuwerkerk (VVN) de avondvierdaagse, de 38e editie. 50 vrijwilligers staan voor de vele wandelaars en hun ouders klaar om er weer een grandioos feest van te maken.

VV Nieuwerkerk(zo) pas in slotfase langs DVV Delft

Foto

VV Nieuwerkerk begon zonder de afwezige Shayron Curiel maar met Remco Langerveld, die zijn 300e wedstrijd in Nieuwerkerks shirt speelde.

VV Nieuwerkerk(zo) is in Den Haag ook BMT de baas

Foto

Aan de indrukwekkende opmars van Nieuwerkerk komt geen einde. Ook tegen BMT liet het lange tijd zich van de goede kant zien en nam het na rust een 3-0 voorsprong.

VV Nieuwerkerk(za) speelt gelijk tegen FC IJsselmonde

Foto

De zaterdagtak van VV Nieuwerkerk speelt tegen koploper IJsselmonde verdienstelijk gelijk met 2-2. IJsselmonde toonde zich na afloop van de wedstrijd een slechte verliezer.

Pagina's