Clicky

vv Nieuwerkerk

VV Nieuwerkerk eenvoudig langs Delft

Foto

Aan het einde van de week dat de leden het groene licht gaven aan het bestuur de stekker uit het prestatieve voetbal op de zondag in het komende seizoen te trekken, heeft de ploeg van trainer Omar Khan op de juiste manier geantwoord.

VV Nieuwerkerk stapt over naar zaterdag prestatievoetbal

Foto

Tijdens de ALV van 13 december is unaniem besloten dat VV Nieuwerkerk met ingang van seizoen 2018-2019 overstapt van de zondag naar de zaterdag als prestatievoetbaldag.

Onnodig verlies van VV Nieuwerkerk(zo) tegen Hoogland

Foto

Het was het competitiedebuut van O17 doelman Michele van der Eijk. Een vroege tegentreffer. Voor rust een 4-4-2 tactiek die niet werkte vanwege de ontbrekende diepgang vanuit het middenveld.

VV Nieuwerkerk (zo) komt na rust verdedigend tekort

Foto

Nieuwerkerk ging met een 1-0 voorsprong de rust in en niets leek erop dat de tweede helft zo anders zou verlopen.

VV Nieuwerkerk overweegt overstap naar zaterdagvoetbal

Foto

VV Nieuwerkerk overweegt een overstap naar prestatievoetbal op zaterdag.

Verdiende zege van VV Nieuwerkerk (zo) bij Poortugaal

Foto

Beide ploegen zijn doorgaans aan elkaar gewaagd en staan in de onderlinge confrontaties garant voor doelpunten en ook zondag was dit weer het geval.

VV Nieuwerkerk (zo) gaat flink onderuit bij VOC

Foto

Waren het vooral voor de rust de persoonlijke fouten die Nieuwerkerk de das omdeed, in de tweede helft liep het tegen een slim counterend VOC aan dat de vleugels optimaal benutte om de score verder op te voeren.

VV Nieuwerkerk (zo) stelt zege pas laat veilig

Foto

Lange tijd gebeurde eigenlijk niets noemenswaardig voor beide doelen, maar in het laatste kwartier van de wedstrijd kwamen beide ploegen plotseling geheel los. 

Fortuinlijke zege van Nieuwerkerk (zo) op RVC'33

Foto

De eerste driepunter van dit seizoen. Het kostte Nieuwerkerk veel moeite de Reeuwijkers te verslaan. Een derde voorsprong van de bezoekers in de wedstrijd werd RVC´33 tenslotte fataal.

Pagina's