Clicky

vv Nieuwerkerk

Woensdagmiddag sponsorloop ten behoeve van KWF

Foto

Woensdag middag 18 april is er bij de voetbalvereniging in Nieuwerkerk aan den IJssel een sponsorloop t.b.v. de kankerbestrijding.

VV Nieuwerkerk(zo) wint ruim van Olympia

Foto

De ploeg van Omar Khan is veilig, RVC en Delft kunnen de Nieuwerkerkse ploeg niet meer achterhalen. Maar de PD plaatsen naar de hoofdklasse liggen binnen handbereik.

VV Nieuwerkerk(zo) wint geflatteerd met 3-0 van Poortugaal

Foto

VV Nieuwerkerk begon zonder Ryan Santos en Davi Soares Lizardo, maar met Scott van Dijk en Daniël da Cruz en verder dezelfde spelers als tegen Den Hoorn, de wedstrijd tegen Poortugaal.

Zwaar bevochten zege van VV Nieuwerkerk(zo) in en tegen Den Hoorn

Foto

Een tegenstander die probeerde met veel fysiek en inzet de wedstrijd naar de hand te zetten, maar het stuitte regelmatig op de onverzettelijkheid van vooral het centrum in de Nieuwerkerkse defensie.

VV Nieuwerkerk laat punten liggen tegen VOC

Foto

In een wat kleurloos duel verzuimde Nieuwerkerk enkele uitgespeelde kansen te verzilveren en wie niet scoort, kan ook niet winnen.

Spartaan’20 straft falend VV Nieuwerkerk genadeloos af: 7-2

Foto

Als clubwatcher hoor je positief te zijn, maar na wat de ploeg vanmiddag presteerde wordt dat toch moeilijk. Vooraf: Nieuwerkerk had in competitieverband nog nooit van Spartaan’20 verloren.

VV Nieuwerkerk laat RVC'33 onnodig langszij komen

Foto

VV Nieuwerkerk bleek niet in staat het goede spel van de laatste twee wedstrijden een vervolg te geven.

VV Nieuwerkerk maakt einde aan ongeslagen status van Unitas

Foto

Nieuwerkerk speelde een uitstekende wedstrijd en mochten er nog altijd twijfelaars zijn die denken dat dit team zijn sportieve plicht niet vervult, dan hebben zij gisteren hier een nog duidelijker antwoord op gekregen.

Olympia tegen VV Nieuwerkerk levert geen winnaar op

Foto

Een terechte einduitslag, want beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Was voor rust de thuisclub grotendeels de bovenliggenende partij, zo speelde Nieuwerkerk na rust met nog meer inzet en kracht en zette het Olympia regelmatig vast op eigen helft.

VV Nieuwerkerk eenvoudig langs Delft

Foto

Aan het einde van de week dat de leden het groene licht gaven aan het bestuur de stekker uit het prestatieve voetbal op de zondag in het komende seizoen te trekken, heeft de ploeg van trainer Omar Khan op de juiste manier geantwoord.

Pagina's