Clicky

Waddinxveen

Nieuwerkerker Vincent Hoppezak doet mee in Ronde van Waddinxveen

Foto

De 20-jarige belofterenner Vincent Hoppezak doet maandag 2e Paasdag 22 april mee aan de Ronde van Waddinxveen.

RMU-ondernemers ontbijten bij kwekerij in Waddinxveen

Foto

De christelijke vakorganisatie RMU is jarig en trakteert. Omdat de RMU 35 jaar bestaat, viert zij dit met feestelijke activiteiten in het hele land.

Gemeenteraad Waddinxveen geeft groen licht voor gebiedsaanpak Sleutelkwartier

Foto

De gebiedsaanpak voor het Sleutelkwartier is een feit.

Themabijeenkomst over bevallen in Waddinxveen

Foto

Op dinsdag 12 maart 2019 (19.30-21.30 uur) organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Waddinxveen de themabijeenkomst Bevallen in samenwerking met verloskundigenpraktijk Promessa in Waddinxveen.  

Waddinxveen scoort op elektrische laadpunten

Foto

Uit onderzoek van de website Kentekencheck.nu blijkt dat Waddinxveen meer elektrische laadpunten heeft dan het gemiddelde in Zuid- Holland. 

Opleidingscentrum Westpoort opent een nieuwe vestiging in Waddinxveen

Foto

Opleidingscentrum Westpoort opent haar deuren van een nieuwe vestiging in Zuid-Holland. Op 19 november 2018 gaan de eerste opleidingen en cursussen van start in het nieuwe trainingscentrum aan de Coenecoop 115 in Waddinxveen.

Komst nieuwe biomassacentrales uitgesloten

Foto

De gemeente Waddinxveen gaat een nieuw bestemmingsplan voorbereiden waarin geen plaats is voor nieuwe biomassacentrales in Waddinxveen. De gemeenteraad heeft hiervoor op voorstel van het college een zogenaamd voorbereidingsbesluit genomen.

O.S.S. scoort bij springwedstrijd

Foto

Gymnastiekvereniging O.S.S. nam zaterdag met 26 kinderen, verdeeld over 3 teams, deel aan de groepswedstrijd in Waddinxveen.

Kinderen ontbijten met burgemeester in gemeentehuis Waddinxveen

Foto

Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats.

Oproep nominaties eerste jeugdonderscheidingen Waddinxveen

Foto

Op 21 november reikt wethouder Ten Zijthoff voor het eerst jeugdonderscheidingen uit in Waddinxveen, aan jongeren tussen de 6 en 18 jaar. De onderscheiding is bedoeld voor jeugdige talenten die een bijzondere prestatie hebben verricht op het gebied van sport, cultuur of wetenschap.

Pagina's