Clicky

Waddinxveen

SPB verhuist naar Campuslocatie

Foto

Het SPB, het opleidingsbedrijf voor de bouw, verhuist naar de Campuskavel tussen de Maximatunnel en tennisvereniging de Gouwesmash.

Zomerzangavonden in Waddinxveen

Locatie: 
De Hoeksteen’ aan de Esdoornlaan 4 te Waddinxveen.
Datum: 
wo, 18/07/2018 - 19:30

Ook dit jaar worden er weer vier interkerkelijk ‘Zomerzangavonden’ georganiseerd. Steeds op de woensdagavond, de aanvang is om 19.30 uur in gebouw ‘De Hoeksteen’ aan de Esdoornlaan 4 te Waddinxveen.

De eerste avond is op 18 juli. Margreet Zandbergen achter orgel met medewerking van meerdere muzikanten. Vervolgens op 1 aug. met de Zang en Muziekgroep Gideon uit Hoornaar. Op 15 aug. musiceert Bart Oosterom die regelmatig in De Rank het orgel bespeeld. De laatste avond is 22 aug. (Let op datum) met Jan Verzaal uit ter Aar. Gratis toegang!

De avonden worden georganiseerd door het platform 'Zomerzangavonden Waddinxveen' en nemen toe in populariteit. “De liederen zijn heel herkenbaar en ook nu zullen die voor veel mensen tal van herinneringen oproepen. Iedereen is van harte welkom en vooral die mensen die, om welke reden dan ook de zomer als een niet altijd gemakkelijk periode ervaren.
Vanuit welke (kerkelijke) achtergrond dan ook, geniet mee om zomaar op een doordeweekse avond de graag gezongen en vertrouwde geestelijke liederen met elkaar te zingen.”

De toegang van alle avonden is gratis al is er een collecte voor de onkosten waarvan de meeropbrengst gaat naar de Stichting Proplan (Stichting Proplan helpt Bosnië) die dit jaar 20 jaar haar goede werken volvoert. Doel is om in een dorpje in Bosnië, met alleen vluchtelingen, voor de kinderen een goede speelplek te maken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: P. van der Laarse 0182-617833 of naar 06-43812705. Een e.mail kan naar peter.van.der.laarse@live.nl

 

Burgemeesters van Zuidplas en Waddinxveen blij met uitbreiding van politieteam

Foto

Burgemeesters Gert-Jan Kats (Zuidplas) en Evert Jan Nieuwenhuis (Waddinxveen) zijn blij met de uitbreiding van de formatie van het politieteam Waddinxveen - Zuidplas.

Verduurzaming Gouwebad De Sniep: Zwembad 4 weken gesloten in zomer

Foto

Van 9 juli tot en met 6 augustus is Gouwebad De Sniep volledig gesloten. Dan worden energiebesparende maatregelen getroffen in het zwembad. Van 6 augustus tot en met 31 augustus is alleen het wedstrijdbad gesloten. Het recreatiebad en het buitenbad zijn dan wel open.

Legpenning en ereburgerschap uitgereikt aan oud-wethouders

Foto

Kees de Jong ontvangt ereburgerschap Waddinxveen en Jannete Nieboier ontvangt gemeentelijke legpenning.

Mooie eerste resultaten in Waddinxveen na open dagen 'Kom binnen bij bedrijven'

Foto

De eerste resultaten van de open dagen van Kom binnen bij bedrijven van 9 tot en met 14 april stemmen tevreden: 294 bedrijven en organisaties uit acht gemeenten in het Groene Hart deden mee en kregen 1.324 bezoeken. 

Coalitieakkoord Waddinxveen: ‘Samen Verantwoord Vernieuwen’

Foto

VVD, D66, Weerbaar Waddinxveen en PvdA/Groen Links presenteren ''een toekomstgericht en vernieuwend coalitieakkoord''.

Een mooie plant in ruil voor een tegel

Foto

Groene tuinen zijn belangrijk! De gemeente en Willemstein Hoveniers willen daarom op 2 juni de bewoners van de wijk Zuidplas enthousiasmeren om hun tuinen te vergroenen.

Coalitieakkoord VVD, D66, Weerbaar Waddinxveen en PvdA/GroenLinks

Foto

Overeenstemming tussen VVD, D66, Weerbaar Waddinxveen en PvdA/GroenLinks over coalitieakkoord voor de periode 2018-2022 in Waddinxveen.

Open repetitieavond Gospelkoor Leef

Locatie: 
Willem de Zwijgerlaan 70 te Waddinxveen
Datum: 
di, 08/05/2018 - 19:45 tot di, 19/06/2018 - 19:45

Gospelkoor Leef is een swingend en enthousiast gospelkoor uit Waddinxveen. Leef! staat voor kwaliteit, stijl en creativiteit. Het is een klein, jong en dynamisch koor onder leiding van professionele dirigent Wibo Hijink.

Momenteel zoeken zij nieuwe enthousiaste meiden in de leeftijd van 17 tot 30 jaar om ons koor te komen versterken! Het repertoire is breed van Opwekking tot Kirk Franklin en van het Oslo Gospel Choir tot Sela. Spreekt jou dit aan, dan ben je van harte welkom op één van hun repetitieavonden om sfeer te proeven en met hen kennis te maken!

De komende oefenavonden zijn: 8 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni om 19.45 uur. Voor contact kun je ons bereiken via het emailadres: gospelkoorleef@hotmail.com, neem een kijkje op Facebook of op onze site: www.gospelkoorleef.nl

Voor vragen of meer informatie: Astrid van der Voorden, 0180-396893 pimenastrid@kpnplanet.nl

Pagina's