Clicky

Welzijn Zuidplas

Maatjes gezocht voor Friend4Now!

Foto

Voor het maatjesproject Friend4Now is Welzijn Zuidplas op zoek naar maatjes! 

Dossier Omroep Zuidplas: Eenzaamheid en verbinding, deel 7

Foto

'Ik heb de behoefte mijn gedachten te delen'.

Dossier Omroep Zuidplas: Eenzaamheid en verbinding, deel 3

Foto

'Als je je problemen niet kunt delen, wordt je wereldje erg klein'.

Ha buur, mag ik je iets vragen?

Foto

Op zaterdag 22 is het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van Welzijn Zuidplas gestart met een PR campagne om de website voor burenhulp in Zuidplas (inwonersvoorelkaar.nl) onder de aandacht te brengen én nieuwe vrijwilligers te werven.

Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) start pilot kortingsbonnen voor vrijwilligers Zuidplas

Foto

Uit gesprekken die het VIP de afgelopen periode heeft gevoerd met zowel vrijwilligersorganisaties als met vrijwilligers, is gebleken dat het ontvangen van korting bij lokale winkeliers als een mooie blijk van waardering wordt gezien.

Kroegavond in 't Blok

Locatie: 
't Blok, IJsermanpad 1, 2911 PH Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
vr, 24/08/2018 - 20:30

In ’t Blok, IJsermanpad 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn iedere week kroegen, activiteiten en feesten. Hier is de agenda van aankomende week.

Kroegavonden in ‘t Blok
Deze week kun je als je zin hebt naar de kroeg van ’t Blok komen. Op vrijdagavond 24 augustus en zaterdagavond 25 augustus is de kroeg vanaf 20.30 uur geopend.

 

Omroep Zuidplas aanwezig bij vrijwilligerswaardering in Moordrecht(video)

Foto

Vorig jaar is het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van start gegaan met een waarderingsmoment op dorpsniveau. Vanuit diverse vrijwilligers en organisaties was aangegeven dat hieraan behoefte was. 

Gezellige lunch voor mantelzorgers

Foto

Namens de Gemeente Zuidplas organiseert Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Zuidplas als waardering een gezellige lunch voor mantelzorgers.

Training maatjesproject Friend4Now start eind maart

Foto

Welzijn Zuidplas is vorig jaar gestart met het project Friend4Now. Friend4Now is een maatjesproject gericht op jongeren tussen de 10 en de 20 jaar die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Er zijn ondertussen 10 matches die lopen met de maatjes die vorig jaar zijn begonnen.

Pagina's