Clicky

werkvakantie Mozambique

Mozambique jongeren ronden reis af bij omroep Zuidplas (audio)

Foto

Afgelopen zondag, 16 september, waren de jongeren uit de Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht voor de derde en voorlopig laatste keer in de studio te gast om het wel en wee van hun reis toe te lichten.

Uitzwaaidienst Moordrecht Meetz Mozambique (video)

Foto

Zondag, 8 juli jl., was er een uitzwaaidienst in Dorpskerk waarin de jongelui werden gezegend voor hun werkvakantie in Mozambique. In de dienst ging voor Ds. Rob van der Plicht.

Moordrecht Meetz Mozambique ‘de eerste dagen’

Foto

Op 16 juli jl. vertrokken 16 jongere uit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht naar Mozambique om invulling te geven aan een werkvakantie. Na een lange reis die via Qatar en Johannesburg lande de groep in Beïra Mozambique.

Veiling Mozambique brengt €42.134,13 in het laatje

Foto

Dit enorme bedrag is gisteravond na de veiling bekend gemaakt als het eindbedrag. Een fantastisch bedrag waar de groep iedereen natuurlijk heel dankbaar voor is en dat ze uiteraard goed zullen besteden in Mozambique.

Shirt Memphis Depay onder de hamer

Foto

Na een heel jaar van acties om geld inzamelen, teambuilding en voorbereidingen zijn de jongeren van de werkvakantie Mozambique toe aan de laatste actie de veiling.

Radio-interview werkvakantie Mozambique

Foto

Afgelopen vrijdag, 20 april jl., waren een aantal deelnemers van de werkvakantie Mozambique uit Dorpskerk te Moordrecht te gast bij omroep Zuidplas. In het programma Rondom het Licht.

Nieuwjaarsduik in Moordrecht

Foto

Op Nieuwjaarsdag zal er in Moordrecht een Nieuwjaarsduik plaatsvinden. Deze Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door de deelnemers van de werkvakantiegroep