Clicky

ZPV Barracuda

Barracuda gaat digitaal

Foto

Vanaf deze week gaat de zwemvereniging Barracuda de training activiteiten digitaal analyseren. 

Vier keer zilver en twee keer brons bij tweede deel Regio kampioenschappen

Foto

Ook tijdens het tweede wedstrijdweekend van de regionale zwemkampioenschappen zijn de Barracuda zwemmers boven zichzelf uitgestegen en zijn de nodige tickets binnen gehaald voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Goud voor estafette dames bij Regio kampioenschappen

Foto

Dit weekend is in Den Haag de eerste helft van de Regio West kampioenschappen gezwommen met als hoogte punt een gouden medaille voor de junioren meisjes op de 4x 100 meter wisselslag. 

Minioren van Barracuda zwemmen regionale Club Meet

Foto

Dit weekend is de Regionale Minioren Clubmeet gezwommen in Gouda. In deze Regionale wedstrijd voor clubteams zwemmen de allerjongste Barracuda’s in teamverband tegen andere verenigingen uit de Regio.

Barracuda boekt ook in tweede ronde goede resultaten

Foto

De goede seizoenstart van het zwemteam van ZPV Barracuda lijkt geen eendaags vlieg te zijn. 

Barracuda strijd in de Nationale zwemcompetitie

Foto

Dit weekend werd er gezwommen in Andel in de Nationale zwemcompetitie (in de Nationale Zwemcompetitie strijden we als vereniging samen met 30 andere zwemverenigingen, in de B-klasse) tegen elkaar.

Droomstart seizoen voor zwemteam ZPV Barracuda

Foto

Na een korte voorbereidingsperiode van slechts 4 weken is het zwemteam van ZPV Barracuda met vleugels aan het nieuwe seizoen begonnen.

Twee weekenden limit wedstrijden voor Barracuda

Foto

Om deelname aan de Nederlandse kampioenschappen (NK) af te dwingen moeten zwemmers in het seizoen sneller dan een bepaalde tijd gezwommen hebben, een limit. 

Barracuda strijd in de Nationale zwemcompetitie

Foto

Dit weekend werd er gezwommen in Andel in de Nationale zwemcompetitie, (in de Nationale Zwemcompetitie strijdt Barracuda als vereniging samen met 32 andere zwemverenigingen, in de B-klasse, tegen elkaar.)

Druk weekend voor zwemmers van ZPV Barracuda

Foto

Dit weekend zijn er drie wedstrijden gezwommen, de eerste wedstrijd was het Dortmunder Schwimmfest en was verdeeld over zaterdag en zondag waarin negen Barracuda zwemmers het opnamen tegen een grote delegatie aan internationale deelnemer.

Pagina's