Clicky

ZPV Barracuda

Twee weekenden limit wedstrijden voor Barracuda

Foto

Om deelname aan de Nederlandse kampioenschappen (NK) af te dwingen moeten zwemmers in het seizoen sneller dan een bepaalde tijd gezwommen hebben, een limit. 

Barracuda strijd in de Nationale zwemcompetitie

Foto

Dit weekend werd er gezwommen in Andel in de Nationale zwemcompetitie, (in de Nationale Zwemcompetitie strijdt Barracuda als vereniging samen met 32 andere zwemverenigingen, in de B-klasse, tegen elkaar.)

Druk weekend voor zwemmers van ZPV Barracuda

Foto

Dit weekend zijn er drie wedstrijden gezwommen, de eerste wedstrijd was het Dortmunder Schwimmfest en was verdeeld over zaterdag en zondag waarin negen Barracuda zwemmers het opnamen tegen een grote delegatie aan internationale deelnemer.

ZPV Barracuda sluit korte baan seizoen zeer succesvol af

Foto

Met de Nederlandse Kampioenschappen voor Junioren, Jeugd en Masters is het korte baan seizoen wedstrijdzwemmen (25 meter bad kampioenschappen) afgesloten.

Zwemmers ZPV Barracuda trekken sportieve lijn door naar 2019

Foto

De eerste wedstrijden in 2019 zijn inmiddels alweer gezwommen, en de sportieve prestaties van de zwemmers worden benadrukt met mooie persoonlijke records (PR’s).

Barracuda selectie rijgt successen aan één

Foto

Met de afsluiting van het kortebaan seizoen in zicht stapelen de succes momenten van de Barracuda zwem selectie zich op.

Zwemselectie ZPV Barracuda sterk in breedte

Foto

Na de 5e plaats tijdens de regionale voorronde voor het Nationaal Kampioenschap was het afwachten of het miniorenteam de eindstrijd als “best of the rest” had gehaald.

Minioren ZPV Barracuda pakken 3e plaats in de Regio

Foto

De Minioren van ZPV Barracuda hebben in Alphen aan den Rijn de derde plaats weten te behalen tijdens de selectie wedstrijden voor de Nationale kampioenschappen voor miniorenteams.

Top weekend Barracuda selectie

Foto

De zwemselectie van zpv Barracuda maakt een vliegende start door dit seizoen! Zaterdag was de aftrap van de Ragionale Competitie.

Goede seizoenstart zwemselectie ZPV Barracuda

Foto

De wedstrijdzwemselectie van van Vliet/Barracuda is het zwemseizoen goed begonnen. De dames en heren  hadden hun  seizoens kick-off bij de Nationale Estafette Kampieonschappen in Eindhoven en de minioren en junioren trapte af in Alphen aan den Rijn.