Clicky

Zuid-Holland

Zuid-Holland kiest voor een groene en waterrijke leefomgeving

Foto

Een gezonde leefomgeving en een aantrekkelijk vestigingsklimaat in Zuid-Holland: met deze visie voor ogen sluiten overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties de handen ineen om Zuid-Holland te vergroenen.

Provincie Zuid-Holland investeert komende 15 jaar € 3,2 miljard in bereikbaarheid

Foto

De komende 15 jaar investeert de provincie Zuid-Holland fors in bereikbaarheid.

Fietsers kiezen waar 100 nieuwe bankjes langs Zuid-Hollandse fietspaden komen te staan

Foto

Fietsen in Zuid-Holland wordt binnenkort nog aantrekkelijker. De provincie plaatst 100 extra bankjes langs de provinciale fietspaden en fietsers mogen bepalen waar die bankjes komen te staan.

Provincie Zuid-Holland in hogere versnelling naar een circulaire economie

Foto

De provincie gaat samen met het Zuid-Hollandse bedrijfsleven en de universiteiten de overgang naar circulaire economie versnellen.

€ 500.000 subsidie voor verbeteren winkelcentra

Foto

De provincie Zuid-Holland stelt € 500.000 beschikbaar voor winkeliers, ondernemers en gemeenten die samen hun winkel- of centrumgebied gaan verbeteren.

Provincie Zuid-Holland sluit zich aan bij Statiegeldalliantie

Foto

De provincie Zuid-Holland gaat zich aansluiten bij de Statiegeldalliantie. De alliantie zet druk op de Rijksoverheid om het systeem voor statiegeld landelijk snel uit te breiden naar kleine pet-flesjes en blikjes. 

Kinderen zoeken vakantieouders

Nieuwe wandelgids Zuid-Holland verschenen

Foto

Wandelliefhebber Bart van der Schagt – ook bekend als WandelBart – is gestart met een nieuwe reeks wandelgidsen. De eerste uit deze serie bevat 20 leuke wandelroutes in de provincie Zuid-Holland.

Cashloos betalen in de Arriva-bussen in Zuid-Holland vanaf 1 februari

Foto

Vanaf donderdag 1 februari is het voor reizigers die in een Arriva-bus in Zuid-Holland stappen niet meer mogelijk om een vervoerbewijs in de bus te betalen met contant geld.

Provincies Noord- en Zuid-Holland testen samen slimme innovaties tegen geluidoverlast

Foto

De provincies Noord- en Zuid-Holland zijn samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) op zoek gegaan naar slimme innovaties om geluidsoverlast langs provinciale wegen te verminderen.

Pagina's