Clicky

Zuid-Holland

Groot onderzoek naar woongeluk in Zuid-Holland

Foto

Alle inwoners van Zuid-Holland kunnen de komende tijd hun mening geven over hun leefomgeving. In de provincie start namelijk De Grote Omgevingstest. De 'test' bevat onder meer vragen over hoe mensen willen wonen en in wat voor omgeving die woning moet staan.

Zuid-Holland kiest voor een groene en waterrijke leefomgeving

Foto

Een gezonde leefomgeving en een aantrekkelijk vestigingsklimaat in Zuid-Holland: met deze visie voor ogen sluiten overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties de handen ineen om Zuid-Holland te vergroenen.

Provincie Zuid-Holland investeert komende 15 jaar € 3,2 miljard in bereikbaarheid

Foto

De komende 15 jaar investeert de provincie Zuid-Holland fors in bereikbaarheid.

Fietsers kiezen waar 100 nieuwe bankjes langs Zuid-Hollandse fietspaden komen te staan

Foto

Fietsen in Zuid-Holland wordt binnenkort nog aantrekkelijker. De provincie plaatst 100 extra bankjes langs de provinciale fietspaden en fietsers mogen bepalen waar die bankjes komen te staan.

Provincie Zuid-Holland in hogere versnelling naar een circulaire economie

Foto

De provincie gaat samen met het Zuid-Hollandse bedrijfsleven en de universiteiten de overgang naar circulaire economie versnellen.

€ 500.000 subsidie voor verbeteren winkelcentra

Foto

De provincie Zuid-Holland stelt € 500.000 beschikbaar voor winkeliers, ondernemers en gemeenten die samen hun winkel- of centrumgebied gaan verbeteren.

Provincie Zuid-Holland sluit zich aan bij Statiegeldalliantie

Foto

De provincie Zuid-Holland gaat zich aansluiten bij de Statiegeldalliantie. De alliantie zet druk op de Rijksoverheid om het systeem voor statiegeld landelijk snel uit te breiden naar kleine pet-flesjes en blikjes. 

Kinderen zoeken vakantieouders

Nieuwe wandelgids Zuid-Holland verschenen

Foto

Wandelliefhebber Bart van der Schagt – ook bekend als WandelBart – is gestart met een nieuwe reeks wandelgidsen. De eerste uit deze serie bevat 20 leuke wandelroutes in de provincie Zuid-Holland.

Cashloos betalen in de Arriva-bussen in Zuid-Holland vanaf 1 februari

Foto

Vanaf donderdag 1 februari is het voor reizigers die in een Arriva-bus in Zuid-Holland stappen niet meer mogelijk om een vervoerbewijs in de bus te betalen met contant geld.

Pagina's