Clicky

Zwembaden

Kinderen kunnen weer les zwemmen in zwembad de Koornmolen

Kinderen vanuit de omgeving van Zevenhuizen kunnen vanaf 2 november weer zwemlessen volgen in zwembad de Koornmolen. De lessen worden gegeven vanuit het Zweminstituut, een organisatie die op meer plaatsen door het hele land actief is op het gebied van leszwemmen.
 
Initiatiefnemer van de herstart is Martin van Buiten. Voorheen was hij al actief als invalkracht in het zwembad van Zevenhuizen. Ook werkt hij in de sportschool die in hetzelfde pand is gevestigd.

Nieuwe onderneming start met zwemlessen in Koornmolen Zevenhuizen

Foto

Kinderen vanuit de omgeving van Zevenhuizen kunnen vanaf 2 november weer zwemlessen volgen in zwembad de Koornmolen. De lessen worden gegeven vanuit het Zweminstituut, een organisatie die op meer plaatsen door het hele land actief is op het gebied van leszwemmen.

Wethouder Rik van Woudenberg over het zwembad dossier

Aanstaande dinsdag 15 december is er weer een gemeenteraadsvergadering. Een van de onderwerpen is het zwembad dossier. Wethouder van Woudenberg was zaterdag 12 december te gast in de studio en vertelt over de plannen voor de zwembaden in Nieuwerkerk en Moordrecht

Ouderen en gehandicapten kunnen toch blijven zwemmen in Koornmolen

Foto

Ouderen en gehandicapten kunnen toch blijven zwemmen in zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen. Dat heeft eigenaar Arend van der Knaap donderdag 12 november laten weten aan de lokale media.

Zwemmers uit Zuidplas meer dan welkom in Waddinxveen

Foto

Zwemmers uit Moerkapelle en Zevenhuizen en omgeving zijn meer dan welkom in het zwembad van Waddinxveen. De Waddinxveense wethouder Jannette Nieboer liet dat enthousiast weten tijdens een bijeenkomst met de regionale media.

Sluiting Zwembad de Koornmolen definitief

Foto

Zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen gaat definitief dicht als openbaar zwembad. Dat heeft de eigenaar van het zwembad vrijdagmiddag 4 september bekend gemaakt.

Wethouder met geheime opdracht op pad voor redding Zwembad de Koornmolen

Foto

De gemeenteraad van Zuidplas heeft het college "een opdracht" meegegeven in het dossier rond Zwembad De Koornmolen. Dat is het enige dat duidelijk is geworden na afloop van een besloten vergadering van de raad over het zwembad in Zevenhuizen.

Uiterste poging om zwemmen in Koornmolen te behouden

Foto

De fracties van VVD en D66 dienen dinsdagavond 1 september een motie in om het leszwemmen en doelgroepzwemmen in de Koornmolen in Zevenhuizen te behouden. VDD fractievoorzitter Ferry van Wijnen spreek van een "uiterste poging" om de voorziening open te houden.

VVD Zuidplas stelt vragen over sluiting zwembad de Koornmolen

Foto

De fractie van de VVD in de gemeenteraad van Zuidplas heeft vragen gesteld over de publieke sluiting van het zwembad in Zevenhuizen aan het einde van dit jaar. Volgens fractieleider Ferry van Wijnen is het college aanzet na de aangekondigde sluiting afgelopen vrijdag.

Zwembad De Koornmolen na 44 jaar dicht voor openbaar gebruik

Foto

Zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen is per 1 januari 2016 geen openbaar zwembad meer. Het zwembad blijft alleen beschikbaar voor de eigenaren en recreanten op de camping en het bungalowpark de Koornmolen en de leden van de gelijknamige sportschool.

Pagina's