Clicky

Zwemmen

Zwemmers ZPV Barracuda trekken sportieve lijn door naar 2019

Foto

De eerste wedstrijden in 2019 zijn inmiddels alweer gezwommen, en de sportieve prestaties van de zwemmers worden benadrukt met mooie persoonlijke records (PR’s).

Goede seizoenstart zwemselectie ZPV Barracuda

Foto

De wedstrijdzwemselectie van van Vliet/Barracuda is het zwemseizoen goed begonnen. De dames en heren  hadden hun  seizoens kick-off bij de Nationale Estafette Kampieonschappen in Eindhoven en de minioren en junioren trapte af in Alphen aan den Rijn.

Team ZPVBarracuda.nl succesvol in Duitsland

Foto

Het zwemteam van van Vliet/Barracuda heeft grote successen geboekt tijdens het Internationale Bergbad zwemtoernooi in zuster gemeente Bückeburg.

Jinth Engelse & Mila Oomens schitteren bij Regio Finales

Foto

Bij de Regio West finales voor minioren heeft het minioren team van Van Vliet/Barracuda hoge ogen gegooid.

Veelzijdigheid Emma Verkuyl beloond

Foto

Met de Regionale zwemkampieonschappen van afgelopen weekend in het 50 m bad van Dordrecht nadert het einde van een mooi zwemseizoen voor de selectie van van Vliet/Barracuda.

Estafette teams Van Vliet/Barracuda heersen op Nederlandse Master Kampioenschappe

Foto

Voor de zwemselectie van Van Vliet/Barracuda is het laatste deel van het seizoen begonnen met de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen in Den Haag.

Melissa van der Heijden kwalificeert zich voor Nederlandse Kampioenschappen

Foto

Van 13 tot 15 april was het Pieter van den Hoogenband zwembad decor voor de Swimcup Eindhoven.

Minioren-team van Vliet/Barracuda stijgen boven zichzelf uit

Foto

De minioren selectie van Van Vliet/Barracuda heeft afgelopen zaterdag prima prestaties geleverd bij de Nationale Arena Club Meet, een landelijk teamwedstrijd voor de beste minioren teams.

Denise Boerenboom en Emiel van Beusekom bekroond tot clubkampioenen van Van Vliet Barracuda

Foto

Zaterdag 24 maart is er door alle leeftijdsgroepen van Van Vliet Barracuda gestreden om clubkampioen te worden. Iedereen zwemt vier individuele afstanden, de tijden worden bij elkaar opgeteld en degene met de laagste eindtijd (en dus het snelst was over vier afstanden) wint!

Barracuda minioren zwemmen de top 10 van Nederland binnen

Foto

Afgelopen weekend is in Leiden de Nationale Speedo Jaargangwedstrijden gezwommen, een wedstrijd verdeeld over twee dagen.

Pagina's