Clicky

TV Programmering

Naast Radio en Internet is Omroep Zuidplas ook actief met een TV kanaal. Het TV-kanaal van Omroep Zuidplas wordt aangeboden door verschillende providers. Klik hier voor het complete zenderoverzicht waar u per aanbieder kunt zien op welk kanaal u naar Omroep Zuidplas TV kunt kijken. Ons TV kanaal kent kent drie peilers:

  1. Korte video reportages van actuele gebeurtenissen, een soort Zuidplas journaal.
  2. De kabelkrant met veel laatste nieuws en activiteiten en het weer.
  3. Langere registraties van grotere evenementen.

De videoreportages met actuele gebeurtenissen worden iedere dag uitgezonden. In de middag en avond start ieder uur weer een korte serie met verschillende items. Deze zijn te zien om 12.10 uur, 13.10, 14.10 uur enzovoort tot en met 23.10 uur.

Daarbuiten is de bekende kabelkrant te zien met het laatste nieuws, activiteiten en bijzondere informatie. En natuurlijk het weerbericht van Leen de Koning, dit wordt dagelijks twee keer per dag voorzien van de laatste informatie.
Op vrijdagmiddag om 17.00 uur en maandagavond om 21.00 uur zijn er langere uitzendingen te zien. Op zondagmorgen om 10 uur zendt Omroep Zuidplas een registratie van een kerkdienst van één van de plaatselijke kerken.

Als u een bijdrage hebt voor de kabeltelevisie (bijvoorbeeld een leuke foto), mail deze dan naar info@omroepzuidplas.nl. Ook is het mogelijk dat we voor reportages gebruik maken van beeldmateriaal gemaakt door inwoners of verenigingen. Neem hiervoor ook contact op via dit e-mail adres.

Reclame maken op Omroep Zuidplas TV? Bekijk deze pagina met alle mogelijkheden.

(advertentie)