Clicky

Waddinxveen

Waddinxveen scoort op elektrische laadpunten

Foto

Uit onderzoek van de website Kentekencheck.nu blijkt dat Waddinxveen meer elektrische laadpunten heeft dan het gemiddelde in Zuid- Holland. 

Opleidingscentrum Westpoort opent een nieuwe vestiging in Waddinxveen

Foto

Opleidingscentrum Westpoort opent haar deuren van een nieuwe vestiging in Zuid-Holland. Op 19 november 2018 gaan de eerste opleidingen en cursussen van start in het nieuwe trainingscentrum aan de Coenecoop 115 in Waddinxveen.

Komst nieuwe biomassacentrales uitgesloten

Foto

De gemeente Waddinxveen gaat een nieuw bestemmingsplan voorbereiden waarin geen plaats is voor nieuwe biomassacentrales in Waddinxveen. De gemeenteraad heeft hiervoor op voorstel van het college een zogenaamd voorbereidingsbesluit genomen.

Kinderen ontbijten met burgemeester in gemeentehuis Waddinxveen

Foto

Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats.

Oproep nominaties eerste jeugdonderscheidingen Waddinxveen

Foto

Op 21 november reikt wethouder Ten Zijthoff voor het eerst jeugdonderscheidingen uit in Waddinxveen, aan jongeren tussen de 6 en 18 jaar. De onderscheiding is bedoeld voor jeugdige talenten die een bijzondere prestatie hebben verricht op het gebied van sport, cultuur of wetenschap.

College Waddinxveen stelt sluitende programmabegroting 2019-2022 vast

Foto

Het college heeft op dinsdag 9 oktober de Programmabegroting 2019-2022 vastgesteld. De programmabegroting is sluitend.

Wethouder Schippers lanceert app 'Waddinxveen denkt mee'

Foto

Door inwoners te vragen de nieuwe app 'Waddinxveen denkt mee' in te vullen, heeft wethouder Kirsten Schippers de campagne 'Denkt u mee?' afgetrapt.

Schoolbrengdag vraagt aandacht voor een veilige schoolomgeving

Foto

Iedereen vindt het belangrijk dat kinderen veilig naar school kunnen. En daar horen zo min mogelijk auto's in de schoolomgeving bij. Op de Schoolbrengdag worden ouders gevraagd hun kinderen lopend of met de fiets naar school te brengen.

AH Waddinxveen en Sensoor organiseren verbindende buurtlunch

Foto

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid organiseren verschillende filialen van Albert Heijn in samenwerking met Sensoor, de Landelijke Luisterlijn, gezellige Buurtlunches. 

SPB verhuist naar Campuslocatie

Foto

Het SPB, het opleidingsbedrijf voor de bouw, verhuist naar de Campuskavel tussen de Maximatunnel en tennisvereniging de Gouwesmash.

Pagina's