Clicky

Zevenhuizen

Inwoners Zevenhuizen winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Foto

Een grote verrassing voor dertig deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met de postcode 2761 LG (Staringstraat) in Zevenhuizen.

Informatieavond voor kinderopvang in Koningskwartier

Foto

Op donderdag 11 juli organiseert IJsselkids Kinderopvang een informatieavond voor ouders die geïnteresseerd zijn in kinderopvang in de nieuwe wijk Koningskwartier.

Zorgen VVD, D66, CDA en CU/SGP over de verkeerssituatie rond de nieuwe (tijdelijke) school in Zevenhuizen

Foto

Bovenstaande fracties hebben kennis genomen van de onrust die is ontstaan na de informatie avond over de verkeerssituatie rond de nieuwe (tijdelijke) school in Zevenhuizen.

VVD stelt vragen over communicatie omtrent onderhoudswerkzaamheden Knibbelweg

Foto

Afgelopen week zijn de onderhoudswerkzaamheden aan de Knibbelweg in Zevenhuizen, in de richting van de sportvelden, gestart. Aan de zijde van de Noordelijke Dwarsweg staat een bord met de tekst: 'Dagelijks afgesloten van 1300-1800 uur'.

D66 Zuidplas maakt zich zorgen om verkeersveiligheid in Zevenhuizen

Foto

D66 Zuidplas heeft al eerder de zorg geuit in de gemeenteraad over de verkeersveiligheid t.a.v. de fietsroute naar de tijdelijke basisschool in het Koningskwartier te Zevenhuizen. Deze zorg is alleen maar groter geworden n.a.v. de gewijzigde plannen.

Nieuwe hoofdsponsor heren ZVH Volleybal

Foto

Donderdag 13 juni 2019 werd in dorpshuis Swanla het sponsorcontract getekend door het bestuur van ZVH volleybal, voorzitter Joke Scheffers-Veerman en penningmeester Marco Hogebrug met Robin Reigwijn, algemeen directeur van het familiebedrijf RECO.

Tevredenheidsonderzoek 2019 Zonnepark Zuidplas beschikbaar

Foto

Vanaf 12 juni 2019 is het Tevredenheidsonderzoek Zonnepark Zuidplas beschikbaar. 

VV Groeneweg vergeet te scoren en degradeert

Foto

Maandagmiddag Tweede Pinksterdag is Groeneweg er niet in geslaagd om zich te handhaven in de Eerste Klasse van het zondagvoetbal. In Voorschoten werden het 3-0 voor ROAC.

Programma twintig jaar Pinkst'Art in Zuidplas

Foto

Dit jaar – 20 jaar Pinkst'Art – kunnen we in Zuidplas van kunst genieten op een aantal grote locaties.

Extra uitzending rondom Groeneweg - Teylingen

Foto
IJssel-sport maakt dinsdag een extra uitzending rondom de nacompetitiewedstrijd van v.v. Groeneweg tegen Teylingen. De Zevenhuizenaren spelen dinsdagavond om 20:30 in de eerste ronde van de nacompetitie.

Pagina's