Clicky

Zevenhuizen

Kerstzaalvoetbaltoernooien in Zuidplas

Foto

In de kerstvakantie organiseert het ambulant werk van Welzijn Zuidplas verspreid over drie dagen een groots zaalvoetbal-spektakel in de gemeente Zuidplas! 

Omroep Zuidplas vraagt hulp voor Stichting Zuidplas

Foto

De Stichting Zuidplas Helpt vraagt voor het 15e jaar aan plaatsgenoten om hun kerstpakket aan de gezinnen die -het minder breed hebben- ter beschikking te stellen. 

IJsclub Zevenhuizen is klaar voor de start....

Foto

De wandelschoenen kunnen alvast  tevoorschijn gehaald worden want de Snertwandeltocht Rottemeren gaat bijna van start. 

Kampioenschap Dames Junioren Zevenhuizen

Foto

Afgelopen zaterdag speelden de meisjes junioren van Zevenhuizen in Swanla tegen de junioren uit Bergambacht Thor MA1.

Regelmatige winst voor heren CAS CRM – ZVH, dames Jumbo ZVH geven niet thuis

Foto

De heren van CAS CRM-ZVH speelde zaterdag tegen hekkensluiter Sudosa-Desto uit Assen, de dames van Jumbo ZVH kregen zaterdag in eigen huis de hekkensluiter van de derde divisie, VCV uit Veenendaal op bezoek.

Start 2019 met nieuwjaarsduik in de Zevenhuizerplas

Foto

Op dinsdag 1 januari 2019 vindt voor de 12e keer de Nieuwjaarsduik Nesselande plaats. 

Gebedsweek Zevenhuizen 'Recht voor ogen'

Locatie: 
In de Hervormde kerk, Dorpsstraat 170 te Zevenhuizen
Datum: 
zo, 20/01/2019 - 11:00

Met dit thema wordt in de week van 20-27 januari 2019 door de gezamenlijke kerken van Zevenhuizen de “week van gebed voor de eenheid” gehouden. De week van gebed voor de eenheid wordt dit jaar begonnen met de inmiddels traditionele oecumenische dienst. Dit jaar op zondag 20 januari 2019 om 10.00 uur in de hervormde dorpskerk, Dorpsstraat 170 te Zevenhuizen. Voorganger is Ds. G. van Klaveren.

De liturgie van deze dienst is dit jaar voorbereid door de kerken uit Indonesië. Na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken in de Hervormd Centrum om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. U/jij bent van harte uitgenodigd voor deze dienst!

Het oecumenisch koor werkt aan deze dienst mee. Het oecumenisch koor kan trouwens nog wel wat uitbreiding gebruiken! Kom en zing mee! Er wordt voor deze dienst driemaal gerepeteerd en wel op de donderdag 3 en vrijdag 11 januari 2019 in het kleine kerkje van de VVP, Dorpsstraat 139 en op vrijdag 18 januari 2019 in de hervormde dorpskerk, Dorpsstraat 170. Alle drie de keren van 19.00 tot 20.00 uur. N.a.v. deze oecumenische dienst is er op woensdagavond 23 januari 2019 een bidstond in de hervormde dorpskerk. Aanvang 19.30 uur en duurt tot maximaal 20.30 uur.

 

Recreatieschap Rottemeren en Staatsbosbeheer verlengen samenwerking

Foto

Recreatieschap Rottemeren en Staatsbosbeheer gaan ook de komende vijf jaar met elkaar samenwerken. 

Gifbeker Groeneweg nog niet leeg tegen GLZ Delfshaven (1-3)

Foto

Zondagmiddag heeft v.v. Groeneweg wederom verloren. Ditmaal was GLZ/Delfshaven met 1-3 te sterk voor de Zevenhuizenaren.

Dames Jumbo ZVH van slag

Foto

De dames van Jumbo ZVH speelden zaterdag in Bodegraven tegen de nummer vier van de derde divisie, Bende Services Thor. Jumbo ZVH ging daar zonder libero naar toe en dat had effect.

Pagina's