Clicky

Zevenhuizen

27 september wordt er ingebroken in Zevenhuizen

Foto

Donderdagavond 27 september `18 wordt in de dorpskern Zevenhuizen voor de tweede keer het interactieve spel ‘’Boef in de wijk’’ gespeeld. 

Gymnastiekvereniging O.S.S. pakt medailles

Foto

In Hoek van Holland deed zaterdag 16 juni een mixteam van TOOS en O.S.S. mee aan een individuele springwedstrijd op hoog niveau.

Zuidplas gaat voor energievriendelijke straatverlichting

Foto

De gemeente Zuidplas gaat vanaf half juni een deel van de openbare verlichting vervangen door nieuwe LED verlichting. Dit laat de gemeente weten.

Bandenspanningscheck in Zevenhuizen

Foto

Nog een maand en dan beginnen de zomervakanties weer en gaan we met volgeladen auto’s naar zonniger oorden. 

'Turn en fun' wedstrijd O.S.S. Be Fit Zevenhuizen

Foto

Afgelopen zaterdag deed O.S.S. Zevenhuizen mee aan de turn en fun wedstrijd in Zoetermeer. O.S.S deed mee met een ochtend- en een middag groep. 

Voorstellingen 'Midzomerdagdroom' in Swanla

Foto

Hoewel de meeste mensen pas sinds kort in de zomerse sfeer terecht komen, zijn de spelers van de Stichting Turf al sinds afgelopen winter iedere woensdagavond de zomer aan het vieren.

Inschrijving 29ste Paul&Paul Lions Rottemerenloop open

Foto

Voor de 29ste keer organiseert Lions Club Zevenhuizen de bekende Paul&Paul Lions Rottemerenloop op zaterdag 23 juni 2018. Na de succesvolle editie van vorig jaar start de loop ook dit jaar aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen.

Beleef hier het kampioenschap van Groeneweg nogmaals

Foto

V.v. Groeneweg werd afgelopen zondag kampioen in de uitwedstrijd bij ONA. Beleef hier de spanning nogmaals met het radiocommentaar uit IJssel-sport

Hartstichting zet Zevenhuizenaar in het zonnetje

Foto

Op zaterdag 26 mei heeft de Hartstichting een aantal van haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd. 

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester 2018-2019

Foto

De activiteiten van de kinderraad volgen elkaar in een rap tempo op.  Met het werkbezoek van de kinderraad aan Provinciehuis en Tweede Kamer in Den Haag nog op het netvlies, is aanstaande woensdag 30 mei al weer de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Zuidplas.

Pagina's