Clicky

Zuidplas

Beth-San heeft Moerkapelse fietsroute officieel in gebruik genomen

Foto

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. De Moerkapelse route voor het fietslabyrint, waarvoor er vanuit het dorp hard gezwaaid is, werd officieel in gebruik genomen.

Finalisten IJsselkids Got Talent bekend

Foto

Tijdens het Oogstfeest op 7 september is het zover: de grote finale van IJsselkids Got Talent.

13 jarige Rámon Bakker uit Moordrecht loopt mee met Nijmeegse vierdaagse

Foto

De 13 jarige Rámon Bakker is vandaag begonnen aan de 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Hij loopt de 4 keer 30 kilometer.

Gemeenteraad Zuidplas beveelt Han Weber aan als nieuwe burgemeester gemeente Zuidplas

Foto

De gemeenteraad heeft in een buitengewone besloten raadsvergadering op 15 juli 2019 besloten om de heer J.F. (Han) Weber (52) aan te bevelen als nieuwe burgemeester van de gemeente Zuidplas. 

Platform Gehandicapten Zuidplas gaat verder als Platform Gehandicapten & Chronisch zieken Zuidplas

Foto

De maatschappij verandert, de zorg verandert, steeds meer taken en bevoegdheden worden bij de gemeente ondergebracht en mensen worden geacht steeds meer zelf te regelen. Dit vraagt ook om veranderingen bij het Platform Gehandicapten Zuidplas.

'Politie speelt grote rol bij veiligheidsgevoel burgers'

Foto

Omroep Zuidplas was hedenmiddag aanwezig bij de persconferentie van de gemeente Zuidplas over het thema Veilig Thuis in Zuidplas.

Wie wordt de nieuwe burgemeester van Zuidplas? Maandag weten we meer...

Foto

In een besloten raadsvergadering op maandagavond 15 juli stelt de gemeenteraad de aanbeveling vast voor de benoeming van de nieuwe burgemeester. 

Oude Kerk open tijdens 'Summer Market'

Foto

Tijdens de Summer Market op het Oude Dorp op vrijdagavond 12 juli is van 17.00 tot 20.30 uur de Oude Kerk open voor publiek. 

Omroep Zuidplas opinie: 'In de geraadpleegde verkiezingsprogramma’s Zuidplas wordt er door de politiek stilgezwegen over de ondersteuning aan gehandicapten'

Foto

'Er is een Platform Gehandicapten Zuidplas dat al enige jaren op een laag pitje pruttelt.'

Zuidplas breidt dienstverlening uit: Aanvraag en bezorgen identiteitsbewijzen op locatie

Foto

Al enkele jaren verleent de gemeente Zuidplas de service aan oudere inwoners van verzorgingstehuizen om identiteitsbewijzen op locatie aan te vragen.  

Pagina's