Clicky

Zuidplas

Tinet de Jonge: ''Hoer, landverkrachting en de meest verschrikkelijke ziektes''

Foto

In het kader van #doeslief, een actie van SIRE,  heeft Tinet de Jonge, fractievoorzitter van het CDA Zuidplas, een brief opgesteld.

D66 Zuidplas bezorgt over verzakking huizen in Zuidplas en stelt vragen

Foto

Afgelopen zomer is de droogste zomer geweest in jaren. Het Kenniscentrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) heeft hiertoe dan ook onderzoek gedaan naar de impact van deze droge zomer en de hierdoor ontstane lage grondwaterstanden. 

Voorlopige uitslagen Provinciale Verkiezingen: VVD de grootste in Zuidplas

Foto

Met een opkomst van 60 procent stemden inwoners uit de Zuidplas woensdag 20 maart voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Open dag & clinic bij TC Nieuwerkerk

Foto

Als eerste tennisvereniging in Nederland organiseert TC Nieuwerkerk 29 maart a.s. een ‘open avond’ op het park aan het Britsezoom 9.

Flinke brand in woning Nieuwerkerkse Meidoornflat

Foto

Een flinke uitslaande brand vanmorgen in de Meidoornflat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Rond 10:00 uur brak in een woning op de eerste etage een fikse brand uit.

Open huis Bibliotheek Moerkapelle in de Brede school

Foto

Zaterdag 30 maart is het officiële openingsmoment van de Brede school op de Windvaan in Moerkapelle.

Zaterdag 6 april: 'Kom in de Kas' in de Zuidplasregio

Foto

In de Zuidplasregio nemen tien bedrijven zaterdag 6 april deel aan Kom in de Kas. Van 10.00 tot 17.00 uur openen de tuinders hun deuren om de mensen te laten zien en te laten ervaren wat voor moois er allemaal groeit in de kassen.

Concert van Roon Staal in theater Swanla

Foto

Op donderdag 4 april 2019 staat pianist en zanger Roon Staal met zijn concert 'Lente tour' in het theater van Zevenhuizen.

Docenten gezocht: Speeddaten bij Comenius College

Foto

Door het grote succes van het afgelopen jaar organiseert het Comenius College op 26 maart weer een Meet & Match: Comenius College zoekt Comenius-collega’s.

Collectief VV Moerkapelle gelijkwaardig aan SC Woerden

Foto

VV Moerkapelle speelde gisteren(zaterdag) thuis tegen SC Woerden.

Pagina's