Clicky

Zuidplas

Omroep Zuidplas doet 'Rondje Pinkst’Art 2018'

Foto

De Stichting Beeldende kunst Zuidplas heeft afgelopen weekend de negentiende Pinkst’Art expositie georganiseerd. Circa 50 kunstenaars exposeerden op diverse plaatsen hun werken. Omroep Zuidplas bezocht diverse locaties.

Gerard van Ommeren mede koploper finalepoule

Foto

In de finalepoule, waarin de bovenste zes spelers van de competitie spelen om het kampioenschap, werden twee partijen gespeeld. Marcel de Haan trof met de witte stukken Gerard van Ommeren. 

Toost Foodtruck Festival weer druk bezocht

Foto

Als het aan de bezoekers van de tweede editie van het Toost Foodtruck Festival ligt komt er zeker volgend jaar een derde editie in Nieuwerkerk aan den IJssel, de reacties waren wederom zeer lovend.

38e editie Avondvierdaagse Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Ook dit jaar organiseert Voetbal Vereniging Nieuwerkerk (VVN) de avondvierdaagse, de 38e editie. 50 vrijwilligers staan voor de vele wandelaars en hun ouders klaar om er weer een grandioos feest van te maken.

VV Nieuwerkerk(zo) pas in slotfase langs DVV Delft

Foto

VV Nieuwerkerk begon zonder de afwezige Shayron Curiel maar met Remco Langerveld, die zijn 300e wedstrijd in Nieuwerkerks shirt speelde.

Afscheidswedstrijd Peter Zijderhand levert Moerkapelle eerste ruime seizoenzege op

Foto

VV Moerkapelle speelde afgelopen zaterdag 19 mei de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen v.v. Zevenhoven.

Pianodocent Koos van Vliet met pensioen

Foto

Na bijna 25 jaar pianolessen verzorgd te hebben voor MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas (voorheen de Nieuwerkerkse Muziekschool) was afgelopen vrijdag, 18 mei, de laatste werkdag van Koos van Vliet.

Wandkleed uit het oude Raadhuis van Nieuwerkerk krijgt nieuwe plek

Foto

Het wandkleed hing in de hal onderaan de trap van het inmiddels gesloopte Raadhuis. Het is gemaakt door de toenmalige Vrouwenraad van Nieuwerkerk a/d IJssel en geschonken aan de gemeente ter gelegenheid van de opening van het Raadhuis in 1988. 

Subsidie voor ''Voorleesexpress''

Foto

Bibliotheek De Groene Venen is verantwoordelijk voor het project “VoorleesExpress". De Voorleesexpress richt zich op kinderen in taalarme gezinnen.

Sportdag bij TC Nieuwerkerk groot succes

Foto

Woensdagochtend 16 mei kwamen zo'n 300 Nieuwerkerkse basisschoolleerlingen uit groep 4 naar tennispark van TC Nieuwerkerk voor een superleuke sportdag.

Pagina's